GezondheidVrouwen

3 redenen waarom iedere vrouw een vibrator op haar nachtkastje moet hebben

Let’s talk about sex! Een onderwerp die door veel vrouwen vaak vermeden wordt. Over seks praten, dat doe je nu eenmaal niet. En op masturberen rust al helemaal een groot taboe. Toch blijkt uit verschillende onderzoeken (die tevens niet geheel betrouwbaar zijn, omdat ze soms niet geheel naar waarheid worden ingevuld) dat circa 30 procent van de jonge vrouwen een vibrator in huis heeft. Maar waarom zou je toch in hemelsnaam zo’n trillend vriendje in je nachtkastje moeten hebben? Wat is hier dan de toegevoegde waarde aan?

Tja, waar moeten we beginnen?! Vibrators kopen doe je namelijk zowel voor jezelf als je partner. Het biedt enorm veel voordelen en kan jouw seksleven een ware boost geven. Nog altijd niet overtuigd? Hier zijn 3 redenen waarom echt iedere vrouw een vibrator op haar nachtkastje moet hebben.

1.    Verminder stress

Masturberen heeft enorm veel positieve effecten op zowel geest als lichaam. Toch vinden sommige vrouwen het lastig om door ‘gewoon’ masturberen een orgasme te krijgen of kunnen ze zich hier minder goed aan overgeven. Een vibrator kan in dergelijke gevallen de oplossing bieden. En wist je dat een orgasme op dat moment zelfs positieve gevolgen kan hebben voor je gehele lichamelijke- en geestelijke gezondheid?

Vibrators kopen

Tijdens het masturberen krijgt het lichaam een ware shot aan endorfine. Dit wordt ook wel het gelukshormoon genoemd. Vergelijkbaar met het gevoel na de slappe lach, een dikke knuffel van de kinderen of lieve woorden van je partner. Door het vrijkomen van dit hormoon, voel je je meer ontspannen en bovenal: gelukkig. Hierdoor daalt zelfs tijdelijk even de bloeddruk. Daarom is masturberen, al dan niet met een vibrator, een goed idee tijden stressvolle momenten in je leven. Je verzet hiermee niet alleen je gedachtes, maar je helpt je lichaam ook nog eens om beter te ontspannen.

2.    Vaker masturberen met een vibrator verhoogt de kans op orgasmes

Er zijn veel vrouwen die moeite hebben met het krijgen van een orgasme. Een hulpstukje zoals een vibrator kan dan helpen om meer te ontspannen en je over te geven aan dergelijke gevoelens. Bovendien geldt: hoe vaker je klaarkomt, hoe gemakkelijker dit zal worden. Door een orgasme worden je bekkenbodemspieren immers getraind. Daarnaast leer je je lichaam beter kennen. Daardoor wordt het ook eenvoudiger tijdens seks met je partner om uit te leggen wat je fijn vindt, hem te sturen of simpelweg door wat extra hulp klaar te komen. Fijn voor hem én voor jou!

3.    Goed slaapmiddel

Ben jij iemand die altijd eerst nog uren ligt te piekeren voordat ze de slaap kan vatten? En lukt het je simpelweg niet om te ontspannen? Wanneer je een keertje moeilijker in slaap kunt komen, dan kan het gebruik van een vibrator zeker wonderen doen. Het zal je vast wel eens opgevallen zijn dat je na seks veel beter en sneller in slaap valt. Dat geldt ook voor soloseks en dan het liefst mét orgasme. Het helpt je ontspannen en verschillende onderzoeken hebben ook nog eens uitgewezen dat je na (solo)seks veel beter én dieper slaapt. Ga dus lekker op bed liggen, pak je trillende vriendje erbij en geniet daarna van een heerlijke ongestoorde nachtrust.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *