EtenVrouwen

3 tips voor een romantisch ontbijt op bed

3 tips voor een romantisch ontbijt op bed

Ben je op zoek naar een geweldige manier om jouw geliefde te verrassen? Toon jouw liefde dan met een romantisch ontbijt op bed. Ze zeggen immers niet voor niets dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Bovendien gaat de liefde van de man door de maag. Hoe kun je jouw liefde dan ook beter tonen dan door hem een heerlijke maaltijd voor te schotelen? Natuurlijk mag je jezelf ook niet vergeten! Dus pak eens flink uit en kruip zelf daarna ook weer lekker terug onder de dekens. Een romantisch ontbijt op bed staat garant voor een heerlijk begin van de dag. Wil jij weten hoe je deze verrassing onvergetelijk kunt maken? Wij geven 3 tips!

1.         Laat ontbijt bezorgen

Waarom zou je jezelf uitsloven als het ook anders kan? Ontbijt bestellen bij Ontbijt.nl is binnen no-time gebeurd en je geniet de volgende dag al van een heerlijk ontbijtje! Bovendien beschik je uit enorm veel verschillende keuzes. Kies je voor een standaard ontbijt? Of wil je echt iets vieren met een luxe assortiment aan broodjes en lekkernijen? Aan jou de keuze! Zo verras je niet alleen je geliefde met een heerlijk ontbijt, maar mag je hier stiekem zelf ook nog een beetje van genieten.

Laat ontbijt bezorgen

Hebben jullie speciale wensen voor het ontbijt? Dan kun je dit eenvoudig doorgeven aan de klantenservice. Zo weet je zeker dat het ontbijt aan al je wensen voldoet. Dat wordt pas genieten!

 

2.         Pak eens flink uit!

Wie zegt dat een ontbijtje enkel een gekookt eitje en een croissantje hoort te bevatten? Je mag best wel uitpakken. Doe daarom eens lekker gek en maak een heerlijk champagne ontbijt of maak al zijn favoriete lekkernijen. Hierbij maakt het niet uit of je om 10 uur ’ sochtends al aan een stuk pizza zit of een gezond broodje. Hoe gekker, hoe beter!

Wil je jouw geliefde écht verwennen? Probeer dan vooraf alvast een beetje te peilen waar hij trek in heeft en wat zijn ultieme droomontbijt is. Leg het er natuurlijk niet te dik bovenop, zodat je de verrassing nog niet direct weggeeft. Zo weet je zeker dat je jouw vriend of man het ontbijt van zijn dromen geeft.

3.         Gebruik grappige vormpjes of teksten

Een simpel ontbijtje met wat fruit, een croissantje en een sterke bak koffie kennen we allemaal wel. Maar waarom zouden we het geheel niet wat gezelliger aankleden? Maak bijvoorbeeld gebruik van een hartjesvorm om zijn eitje in te bakken of snijd het fruit in grappige blokjes of vormpjes. Ben je dolgraag creatief bezig op de vroege morgen? Snijd een groot stuk brood dan in een hartjesvorm of schrijf een tekst op zijn ‘American Pancakes’. Dan zal je al snel merken dat de liefde van de man letterlijk door de maag gaat!

Wil je een romantisch ontbijt op bed geven en is er sprake van een bijzondere gelegenheid? Heeft hij bijvoorbeeld net een nieuwe baan gekregen, is het Vaderdag of wil je hem gewoon laten zien hoeveel hij voor jou betekent? Schrijf dan tevens een lieve en romantische kaart om hem nóg een beetje extra in het zonnetje te zetten. Succes gegarandeerd!

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *