KinderenUncategorizedVrouwen

5 cadeau ideeën voor iemand die geslaagd is

5 cadeau ideeën voor iemand die geslaagd is

Wanneer je je diploma haalt is dat natuurlijk een enorme prestatie. Dat mag dus zeker gevierd worden! Ken je iemand die net zijn diploma heeft gehaald en wil je hem of haar een leuk cadeau geven? Hier geven we een aantal cadeau ideeën die perfect zijn voor iemand die geslaagd is.

1.Uitje

Wanneer je geen cadeau wil geven maar het slagen liever echt wil vieren, is het leuk om een uitje cadeau te doen. Neem de geslaagde bijvoorbeeld mee uit eten, naar de film of een pretpark. Er is wel een uitje in elke prijscategorie!

2.Thuisbezorgen

Heb je geen tijd om een cadeau te kopen of woont de geslaagde ver weg? Laat dan iets bij hem of haar thuisbezorgen. Je kan bijvoorbeeld een bos bloemen of een ballon versturen! Tegenwoordig kan je ook cadeaus bij andere mensen laten bezorgen voor een goede prijs, zoals een mok, een taart of een afgedrukte foto. Je kan het zo gek niet bedenken! Dit is ook een goed idee wanneer je last-minute een cadeau nodig hebt.

3. Sieraden

Omdat je diploma halen een bijzonder moment in je leven is, wil je graag iets geven wat die persoon voor altijd zal laten herinneren aan deze dag. Een sieraad zal iemand vaak dragen en nog jaren bij zich houden. Ook is het erg persoonlijk en het laat zien dat je er goed over na hebt gedacht!

4. Op reis

Wanneer je het niet erg vindt om iets meer uit te geven, is het erg leuk om de geslaagde mee te nemen op reis. Dit kan voor een langere periode zijn, maar een weekendje weg is ook al erg bijzonder. Dit hoeft niet per se naar het buitenland te zijn, want je kan bijvoorbeeld ook weekendje naar Maastricht! Dit is in ieder geval een cadeau dat hij/zij nooit zal vergeten!

5. Geld

Het klinkt misschien onpersoonlijk, maar geld is een ideaal cadeau voor als iemand geslaagd is. Ze worden volwassen en stappen een nieuwe fase in hun leven in. Des te meer reden voor het geven van een bijdrage! Vergeet niet om het geld in een mooi kaartje te doen en schrijf hier vooral een persoonlijke tekst op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *