trouwenVrouwen

Aanrader: personaliseren van een diamanten ring

personaliseren van een diamanten ring

In een tijd dat de nadruk ligt op hoe uniek we zijn, kan het niet anders dan dat personaliseren hoogtij viert. Of het nu gaat om kleding, schoenen of sieraden. We willen ons losmaken van de massa, en hierbij horen unieke accessoires en gebruiksvoorwerpen.

Het oude ambacht nieuwe stijl

Bij DiamondsByMe wordt het personaliseren van sieraden naar een hoger niveau getild. In een paar stappen creëer je online je droomsieraad, waarna de goudsmid deze voor jou op ambachtelijke wijze vervaardigt. Het ultieme huwelijk tussen het eeuwenoude sieraden-ambacht en moderne technologie.

“Door deze unieke combinatie van het edelsmedenambacht met high-tech kunnen wij bijzondere en originele sieraden veel makkelijker, sneller en voordeliger aanbieden”, aldus Remco Broekhuis, oprichter van DiamondsByMe.

Deze werkwijze sluit aan op de vraag naar gepersonaliseerde sieraden. Onderzoek heeft uitgewezen dat 45% van de kopers van luxe artikelen, gepersonaliseerde sieraden de voorkeur geeft.

Een sneak-peek naar jouw gepersonaliseerde sieraad

Elk sieraad op de website is tot in de fijnste details te bekijken, zowel als afbeelding als in bewegend beeld. Terwijl jij je wensen invoert zie je je sieraad online veranderen. Bovendien biedt DiamondsByMe een wereldprimeur: namelijk het bestellen van een 3D replica van jouw sieraad. Heb je bijvoorbeeld interesse in een diamanten ring, maar wil je zeker zijn van de maat, dan kun je een 3D dummyring bestellen. Een kunststof exemplaar van jouw ring om vast te houden, te passen en tot in detail te bekijken. “Pas als je tevreden bent, gaan onze goudsmeden de ring met de hand vervaardigen.”

 

Duurzaam gemaakte sieraden

DiamondsByMe heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan, en biedt daarom als eerste online juwelier de lab-grown diamant aan.

Duurzaam gemaakte sieraden

Deze diamant bezit precies dezelfde eigenschappen als natuurlijke diamanten en ontstaat op dezelfde wijze. Echter, het groeiproces vindt versneld plaats in een laboratorium, en de diamant wordt verkregen onder betere milieu- en arbeidsomstandigheden.

Het grootste verschil: de prijs. Lab-grown diamanten zijn goedkoper dan de natuurlijke variant.

Dat geeft natuurlijk een extra goed gevoel. Niet alleen is jouw gepersonaliseerde sieraad met lab-grown diamant duurzamer, je hebt tevens een prachtig sieraad voor een voordeliger prijs.

Over DiamondsByMe

DiamondsByMe is koploper op het gebied van innovatie binnen de sieradenindustrie. En de eerste ambachtelijke juwelier waarbij je online je sieraden kunt personaliseren of zelfs geheel zelf kunt ontwerpen. Een speciaal moment vraagt om een speciaal sieraad. En dat is precies wat je bij DiamondsByMe zult vinden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *