AutoZakelijk

Geef je auto een make-over met automatten op maat

Geef je auto een make-over met automatten op maat

Vloermatten voor in je auto beschermen het interieur tegen de wrijving van je voetzolen en bieden veiligheid tijdens het rijden. Bij het stylen van de auto worden ze echter vaak over het hoofd gezien. En dat terwijl juist een knappe set automatten het verschil kan maken tussen een alledaagse auto en een strakke bolide. Met nieuwe automatten geef je je auto een volledig nieuwe uitstraling. Heerlijk als je aan iets nieuws toe bent, of wanneer je merkt dat je oude matten beginnen te slijten.

Veilig de weg op

Nieuwe automatten zorgen voor een goed gevoel. Kies je voor automatten op maat, dan weet je zeker dat ze ook veilig zijn. Deze automatten zijn speciaal gemaakt voor jouw model en merk auto, waardoor ze de bevestigingspunten op de juiste plekken hebben zitten. Deze vloermatten zullen dus niet snel losraken en gaan schuiven onder je voeten. Het is ook veilig je automatten eens in de paar jaar te vervangen. Wanneer je vaak in je auto rijdt zul je na verloop van tijd merken dat vooral de mat aan de bestuurderskant begint te slijten. Als je dat ziet, weet je dat het tijd is voor nieuwe matten.

Een nieuwe set

Is het tijd om die mat te vervangen, dan doe je er goed aan meteen een nieuwe set in huis te halen. Daarmee kun je je auto perfect restylen. Wist je dat automatten niet alleen maar in het zwart verkrijgbaar zijn, maar ook in stoere kleuren of met bepaalde afwerktechnieken die ze echte blikvangers maken? Denk bijvoorbeeld aan een stijlvolle randafwerking met een geweven band of een stiksel. De kleuren van deze afwerking kun je vaak kiezen, waardoor je de matten helemaal bij je stijl kunt laten aansluiten.

Stijlvol

Kies je voor vloermatten die dezelfde kleur hebben als je bekleding, of wil je dat ze echt opvallen? De keuze is aan jou. Bij een automattenspecialist is er meer mogelijk dan je denkt. Je kunt niet alleen je favoriete kleur, maar ook je gewenste materialen uitkiezen. Vloermatten voor je auto zijn nog nooit zo leuk geweest. Ze bieden je de mogelijkheid om je eigen persoonlijke touch te geven aan het interieur van je auto.

Automatten van rubber

Misschien zijn automatten van stof niet handig in verband met je werk of actieve leven. Wil je het interieur van je auto op een makkelijke manier schoonhouden, kies dan voor rubberen automatten. Deze matten zijn gemakkelijk te onderhouden en gaan lang mee. Modder aan je schoenen is niet langer een probleem, en ook het morsen van eten of drinken maakt niet uit. Je maakt de matten in een handomdraai schoon. Daarnaast bieden ze optimale bescherming voor het tapijt op de bodem van je auto. Dat is wel zo handig, want die bekleding is niet gemakkelijk te vervangen. Ook rubberen automatten zijn op maat te maken, waardoor ze altijd passen bij jouw auto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *