Vrouwenwonen

Bedrukte mokken

bedrukte mokken

Zoekt u voor een leuk relatiegeschenken voor op kantoor of thuis, die niet alleen geschikt is voor uw eigen medewerkers, maar ook voor uw klanten of partners? Kies dan voor bedrukte mokken. Iedereen ontvangt graag mokken, omdat ze altijd bruikbaar zijn. U weet dus zeker u een veel gebruikt relatiegeschenk zult geven. Als u de mokken bedrukt met uw logo zal uw bedrijfsnaam daarom ook veel in beeld zijn.
Doordat mokken zo populair zijn om te bedrukken, is de keuze best groot. Dit heeft natuurlijk voor- en nadelen. Nadeel is dat er misschien teveel keuze kan zijn. Voordeel is wel dat er altijd een mok tussen zit die bij uw huisstijl past.

Mokken bedrukken met uw logo


Er zijn wel een aantal zaken waarbij u rekening mee moet houden bij het bedrukken van mokken. Kijkt u ten eerste naar het drukformaat van de mok. Dit verschilt per mok namelijk. Sommige drukformaten zijn heel klein namelijk, andere kunnen geheel rondom bedrukt worden. Houdt dus rekening mee hoe uw logo er uit ziet bij het uitkiezen van de mok.
Een ander belangrijk iets is de levertijd. Afhankelijk van de gekozen druktechniek kan dit van 6-8 werkdagen tot 16-23 werkdagen zijn. Bij tampondruk is de levertijd het minst lang. Bij zeefdruk is dit een stuk langer. Bij tampondruk wordt het logo door middel van een stempel aangebracht op de mok. Bij zeefdruk wordt het logo er ingebakken. Bij zeefdruk gaat het logo een stuk langer mee.
Om er voor te zorgen dat wij uw logo zo spoedig mogelijk kunnen drukken op een mok, hebben wij een gevectoriseerd lijnbestand van uw logo nodig. Meestal is dit een .eps of .ai bestand. Met pixelafbeeldingen kan er niet gedrukt worden op mokken.

mok bedrukken met logo

Fabel

Een vaak gestelde vraag is of bedrukte mokken vaatwasbestendig zijn. Helaas vervaagd de bedrukking altijd op een bedrukte mok in een vaatwasser. Dit proces gaat echter wel heel langzaam, waardoor het wel 500 wasbeurten kan duren voordat dit zichtbaar wordt. Dit heeft te maken met de temperaturen in de vaatwasser. Deze kunnen wel oplopen tot 65 graden. Hierdoor slijt het logo van de mok af.

Bedrukte mokken bestellen

U wilt graag bedrukte mokken ontvangen? Bestel deze dan bij BudgetGift. BudgetGift heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het bedrukken van mokken. Naast mokken kan BudgetGift ook andere relatiegeschenken verzorgen, waaronder pennen, textiel, tassen en sleutelhangers. U weet dus dat uw aanvraag in goede handen is bij BudgetGift en zij zorgen ervoor dat uw mokken zo snel mogelijk en professioneel bij u geleverd worden.

 

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *