Gezondheid

De bekendheid van de e-sigaret

e-sigaret bekendheid

De e-sigaret behoort tot de alternatieve rookwaren. De Rijksoverheid onderzocht al eens de populariteit van de e-sigaret. Hieruit kwam naar voren dat vier op de vijf mensen bekend is met de e-sigaret, een kwart van de rokers maakt op die moment gebruik van e-sigaretten. Driekwart van de gebruikers van e-sigaretten zijn begonnen met gewone sigaretten. Met name de grote keuze uit verschillende smaken maakt dat ze kiezen voor een e-sigaret.

Overweeg jij een e-sigaret?

Je zult je afvragen of een e-sigaret ook een optie is voor jou. Misschien omdat je de traditionele sigaretten wel gezien hebt, of omdat je gewoon toe bent aan iets nieuws. Begrijpelijk, want met e-sigaretten kun je eindeloos variëren. Bijvoorbeeld in de smaak van de e-liquids die je gebruikt. Ook bepaal je zelf de sterkte van de e-sigaret en de hoeveelheid damp die je wilt inademen. Daarnaast hoef je niet steeds meer een nieuw pakje sigaretten te kopen, je maakt namelijk steeds gebruik van dezelfde e-sigaret. En de vulling? De bestel je simpel online.

vape elektrisch sigaret

Stel je vragen

Wanneer je van plan bent je eerste e-sigaret te kopen, is het fijn dat je ergens je vragen kunt stellen. Bij SmokeSmarter kennen de medewerkers het assortiment e-sigaretten en toebehoren als hun broekzak. Ze weten precies welke e-sigaret aan jouw wensen voldoet. Daarnaast hebben zij ruime kennis over de mogelijkheden, ze kunnen je daarom precies vertellen wat voor jou de beste opties zijn. Contact opnemen kan heel gemakkelijk via mail of telefonisch. Tijdens kantoortijden staan ze klaar met antwoorden op je vragen en aanvullende informatie. Wat je bij SmokeSmarter ook zeker weet is dat wanneer je voor 21 uur bestelt, je e-sigaret al de volgende dag thuis ontvangt. Bestellingen van 20 euro of meer worden gratis verzonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *