wonen

Bloemen bezorgen: de drie leukste manieren

Bloemen kunnen altijd. Ook als je er zelf niet bij kunt zijn, tover je een glimlach bij de ontvanger op het gezicht. Een bloemetje is voor iemand die je beterschap wenst, iemand die je wilt feliciteren of iemand die je sterkte wenst of wilt bedanken altijd een speciaal gebaar. Want je laat weten dat je aan hem of haar denkt. Een bloemetje alleen niet genoeg? Laat bloemen bezorgen met iets extra’s en bestel die extra’s gewoon mee bij een online bloemist. Dat is een kwestie van klikken, typen, betalen en de rest wordt geregeld! Zie hieronder de drie leukste toevoegingen bij het bezorgen van bloemen.

Met een cadeau

Bloemen bezorgen inclusief cadeau, daar overdonder je iemand helemaal mee. Een bos bloemen is namelijk al een hele verrassing, maar ook nog een cadeau erbij! Laat een bos bloemen bezorgen met een fles wijn, een doos chocolade of een knuffel. Het hoeft niet gelijk een groots cadeau te zijn. Een kleinigheidje is al prima, helemaal in combinatie met een cadeau. Bij de meeste online bloemisten kun je het cadeau wel toevoegen na het selecteren van de gewenste bloemen.

Bloemen bezorgen

Met een kaart

Een bos bloemen inclusief kaartje krijgen, daar wordt iedereen gelukkig van. Via een online bloemist kun je na het selecteren van de gewenste bloemen een kaartje aan de bestelling toevoegen. Je typt dan je boodschap, betaalt en de bloemist zorgt ervoor dat de juiste bloemen en het kaartje met jouw tekst leuk verpakt bezorgd wordt op het door jou opgegeven afleveradres.

Met een vaas

Bloemen laten bezorgen en niet zeker of de ontvanger een passende vaas heeft? Hoe leuk is het dan om gelijk een vaas erbij te bezorgen? Een vaas maakt een bos bloemen af. Bijvoorbeeld bij een veldboeket, waar de stelen van de bloemen eveneens de show stelen, hoor een mooie lange vaas. Deze kun je vaak ook bestellen bij een online bloemist als bijvoorbeeld Regiobloemist, waar trouwens ook boeketten opgemaakt en in vaas te bestellen zijn.

Bloemen bezorgen door Regiobloemist

Bij Regiobloemist kun je alles online regelen, of je nu een bloemetje met een cadeau, een kaart of een vaas wilt laten bezorgen. Het is allemaal in een paar klikken gedaan. Bekijk de site voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *