modeVrouwen

Body mist versus parfum: de voordelen op een rijtje!

Het is voor de meeste vrouwen een standaard onderdeel van hun dagelijkse routine. Even snel een heerlijke parfum opspuiten en gaan! Bijna iedere vrouw heeft dan ook wel een flesje parfum op de wastafel staan. Toch zijn er maar weinig vrouwen bekend met de nieuwste trend in de cosmeticawereld: body mist. Al heel veel bekende merken hebben naast de standaard parfum ook een body mist op de markt gebracht. Victoria secret body mist is de afgelopen jaren enorm populair geworden.

Victoria secret body mist

Body mist is een parfum dat je op de hele lichaam sprayt. Dus niet alleen in de hals of op de polsen wordt gesmeerd. Het is een parfum voor het gehele lichaam. Je kunt het waarschijnlijk het beste omschrijven als een zeer lichte parfum. Het ruikt niet ongelooflijk sterk, maar het frist je gehele lichaam wel in één keer op. Ben jij benieuwd waarom je voor body mist zou moeten kiezen in plaats van parfum? Wij hebben de grootste voordleen voor je op een rijtje gezet.

Perfect voor de zomermaanden

Body mist is met name erg populair gedurende de zomermaanden. En dat is zeker niet zonder reden! Want waar normaal parfum vaak gaat irriteren in de volle zon en bovendien ook sneller vervliegt door het zweten, zal body mist gewoon goed aanwezig blijven en tevens het lichaam opfrissen. Ideaal wanneer je gefietst hebt door de felle zon of na een lange stranddag. Het irriteert niet en is daarmee het ideale product om ook in de zomer altijd fris en prettig te ruiken.

Loyaal spuiten

Waar je met parfum meestal een beetje terughoudend bent om teveel te spuiten, hoeft dit bij body mist helemaal niet. Allereerst is de concentratie parfum veel kleiner, waardoor je niet in een ‘walm’ van parfum loopt. Daarnaast is loyaal spuiten ook geen enkel probleem als je graag de hand op de knip houdt. Body mist is namelijk vele malen goedkoper dan parfum. Hierdoor kan je zonder pijn aan je portemonnee lekker blijven spuiten de hele dag.

Extra tip: doordat body mist zo lekker goedkoop is, is het ook nog eens een fantastisch om cadeau te doen. Leuk als kleinigheidje voor die goede vriendin, je zus of moeder.

Goed voor de huid

Hoewel we het heel belangrijk vinden om lekker te ruiken, moeten we ook toegeven dat een flinke dosis parfum niet altijd even goed is voor de huid. Iedere dag veel parfum gebruiken kan tot vervelende huidirritaties leiden. Zeker voor mensen met een gevoelige huid is het altijd een spagaat tussen lekker ruiken óf genieten van een gezondere en aangenamere huid.

Met body mist hoef je deze keuze niet meer te maken. Een body mist bevat veel minder alcohol en is veel minder geconcentreerd dan standaard parfum. Hierdoor is het ook direct veel beter voor de huid. Sterker nog: body mist bestaat voor een groot deel uit water. Hierdoor is het ook veel gemakkelijker te sprayen op het lichaam. Dit hydrateert de huid en levert nauwelijks irritaties op. Win-win!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *