VakantieVrouwen

De beste vakantiebestemmingen voor met je vriendinnen!

De beste vakantiebestemmingen voor met je vriendinnen

Wil jij er een lekker tussenuit met de meiden en samen gezellig op vakantie? Wij zochten een aantal bestemmingen voor je uit die uitermate geschikt zijn om met je vriendinnen naartoe te gaan. Tijdens de zoektocht hebben we gekeken naar variatie, zodat er vast en zeker een bestemming tussen zit die exact is waar jij en je vriendinnen naar op zoek zijn. 

Het eiland Hvar in Kroatië

Kroatië is sowieso een opkomend vakantieland. De laatste jaren zijn er steeds meer Europeanen en Nederlanders die voor een vakantie naar Kroatië kiezen. Wanneer je kiest voor dit land dan zijn er tal van bestemmingen die uitermate geschikt zijn, maar Hvar is toch een uitzondering. Waarom? Het unieke plaatje van de haven van Hvar, de prachtige zee en het levendige uitgaansleven maken het een prachtige plek. 

Vanuit de haven zijn er boottochten te boeken waarmee je de omgeving van Hvar ontdekt en andere mooie eilanden bezoekt. De boottochten kunnen o.a. naar de Blue Caves gaan, de eilandengroep gelegen voor Hvar of naar een van de vele andere plaatsen. In Hvar-Stad is het elke avond weer feest. Je vindt er overvolle en gezellige feest bars in de smalle straatjes en kan dus gezellig met de vriendinnen op stap na een dag relaxen. Doe een indruk op van deze bijzondere bestemming en vind de beste vakanties naar Hvar via Europa-Vakanties.

Hvar in Kroatië

Een gezellige stedentrip naar Barcelona

Liever een korte stedentrip maken? Dan is Barcelona hier een van de meest geschikte steden voor. Deze prachtige stad heeft genoeg bezienswaardigheden om meerdere dagen zoet mee te zijn. Denk aan het wereldbekende Sagrada Familia, het Park Güell of Casa Mila. Allemaal meesterwerken van de architect die de stad kenmerkt, Gaudí.

Maar we raden Barcelona niet alleen aan vanwege de bezienswaardigheden. Na een dagje op pad te zijn geweest kun je er uitstekend uitgaan. Er zijn tal van wijken waar je op stap kunt en iedere wijk heeft zijn eigen karakter. Tot rust komen kan ook. Lekker met de vriendinnen aan het Spaanse strand liggen kan op een van de stranden bij de stad of in de omgeving. Zelfs het bezoeken van een badplaats in de buurt van Barcelona is mogelijk.

barcelona bezoeken

Het levendige Praag

Als we het dan toch over stedentrips hebben dan is Praag ook een uitermate geschikte stad. Je vliegt er eenvoudig, goedkoop en snel naartoe of het is zelfs mogelijk om er een busrit naartoe te boeken.

Eenmaal aangekomen geniet je van deze prachtige stad. Een plek waar je geweest moet zijn en waar je ook zeker zult komen is het oude Stadsplein met het Oude Raadhuis. De prachtige oude gebouwen en de goede sfeer die je hier vindt is echt Praags. Een stedentrip naar Praag betekent lekker ronddwalen en leuke bezienswaardigheden afgaan en activiteiten ondernemen, terwijl je ‘s avonds juist in een gezellig bar belandt. 

Praag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *