KledingmodetrouwenVrouwen

De droom van vele: dé trouwjurk

De droom van vele- dé trouwjurk

Allereerst gefeliciteerd! Je bent gevraagd om te trouwen en je zei ‘ja’! Dat moet gevierd worden met een prachtige bruiloft waar jij de hele dag mag stralen. Om deze dag de mooiste dag van je leven te maken, moet er heel veel geregeld worden. Soms is het je misschien allemaal een beetje teveel, maar zolang je niet in een Bridezilla veranderd komt alles goed. Naast zaken als zaal, catering, uitnodigingen en bruidstaart is misschien wel het allerbelangrijkste dé trouwjurk. Sommige dames dromen al van die ene jurk van kleins af aan, terwijl andere pas kriebels krijgen wanneer ze de juiste partner treffen. Hoe dan ook, het is tijd om te shoppen en onderstaand vind je een paar handige tips waar je op moet letten.

Genieten is het toverwoord

Een trouwjurk kopen doe je als het goed ia maar één keer in je leven. Het allerbelangrijkste is dat je vooral geniet van dit moment. Bedenk van tevoren wat jouw droomjurk kan zijn, maar sta open voor andere opties. Probeer in de winkel dan ook van alles uit. Misschien zit je jurk er niet tussen, maar goed je kunt het er maar beter van nemen en gelijk alles pakken. Weet je ook gelijk welke jurk het absoluut niet wordt. Een trouwjurk uitkiezen doe je vaak niet alleen. Voordat je naar de winkel gaat vraag je moeder, schoonmoeder, zussen en beste vriendinnen. Zo maak je van deze dag ook echt een uitje. Daarnaast kennen deze personen jou waarschijnlijk heel goed en kunnen je dus ook een goed advies geven. Wees niet teleurgesteld als je in de eerste winkel niet meteen je droomjurk vindt, dit is gewoon een extra gelegenheid om nog meer jurken te mogen passen!

Genieten is het toverwoord

Kies wat bij je past

Iedereen kan zeggen dat een strapless jurk zo ongelooflijk mooi bij je staat, maar wanneer jij je hier niet lekker in voelt dan is het niet dé jurk. Op de grote dag is het de bedoeling dat je straalt en je helemaal gelukkig voelt. Dat kan alleen als je een jurk kiest die ook echt bij jou past. Koop ook nooit een jurk in een kleinere maat omdat je denkt dat je nog wel een beetje gaat afvallen. Over het algemeen gaan wij vrouwen bij veel stress onze troost zoeken in alles wat er voor kan zorgen dat je juist niet afvalt. Je grote dag doorbrengen in een jurk die net iets te strak zit is geen feestje!

Heb je ervoor gekozen om de belangrijkste personen uit je leven mee te nemen naar de zoektocht voor de mooiste jurk? Super leuk, echter als het voor extra stress zorgt omdat iedereen een andere mening heeft dan mag je dit gerust zeggen. Verander niet meteen in een hysterische bruid, maar vertel ze dat ze hier zijn omdat ze belangrijk voor je zijn, maar dat jij uiteindelijk de juiste keuze wilt maken die bij jou past! Als laatste nog een belangrijke tip: de dames in de bruidsmodezaak hebben heel veel geduld en kennis van zaken. Ben je niet zeker van je zaak of weet je nog niet helemaal wat echt bij je past? Vraag gewoon om hulp, wedden dat jij in de allermooiste trouwjurk gaat trouwen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *