KledingVrouwen

De mooiste dag van je leven!

De mooiste dag van je leven!

Er is een dag waar elke vrouw van droomt, namelijk het moment waarop je gaat trouwen. Op het moment dat jij en je partner besloten hebben te gaan trouwen, ontstaat er een turbulente tijd waarin een hele hoop zaken geregeld moeten worden. Een trouwjurk, een geschikte trouwlocatie, een cateringbedrijf die alle gasten van lekkere hapjes voorziet en een uitnodiging die aansluit bij jullie verwachtingen. Beyond The Woods is een bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in het maken van geboortekaartjes en trouwkaarten. Dit bedrijf focust zich op het maken van unieke kaartjes, die perfect aansluiten op jullie speciale dag.

Voorbereiding is het halve werk

Er komt een hoop op je af, er moet van alles geregeld worden. Daarom een aantal tips om deze periode wat gemakkelijker voor jullie te maken. Zorg allereerst voor een uitgekiemde planning. Beantwoord bij elke taak die je moet doen een aantal vragen: Wat? Wie? Waar? Hoe? Wanneer? Creëer een slimme dagindeling die bij jou en je partner passen. Als jij een avondmens bent, kan je net zo goed de ceremonie

s ’avonds inplannen. Veel stelletjes kijken in tijdschriften of op bruiloft websites om inspiratie op te doen. Iedereen kan wel een beetje inspiratie gebruiken dat is niet erg, maar kijk uit dat je jezelf niet verliest in andermans stijl en ideeën. Het is immers jullie speciale dag, daarom is het zo belangrijk dat alle keuzes die gemaakt worden bij jullie passen. Als jij nogal stressgevoelig bent en niet van organisatorische talenten beschikt, neem dan een weddingplanner in dienst.

Locatie

Het ene stel houdt van de natuur en bevindt zich dan ook op hun speciale dag het liefst in de natuur. Het strand of een mooi landgoed zijn dan mooie locaties die daarbij passen. In Nederland wisselt het weer enorm vaak, eerst schijnt de zon en twintig minuten later hangt er een bui boven je hoofd. Voorkom een hoop ellende door een locatie te vinden die onderdak biedt voor jou en je gasten. Je hebt geen zin om met een natgeregende jurk feest te vieren. Verder is het belangrijk om na te denken over het aantal van locaties, als je voor meerdere locaties kiest is het van belang om de adressen en tijden duidelijk door te geven aan de gasten. Houd hierbij rekening met de tijd. Als jij je gasten op een locatie verwacht om 17.00 uur, vraag dan of men om 15.00 uur kan komen. Dit voorkomt de frustratie en stress van in een file terecht komen. Last but not least; Heel veel plezier met het organiseren van deze prachtige, onvergetelijke dag!

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *