wonen

De voordelen van duo rolgordijnen

Iedereen kan ze met dichte ogen uittekenen, rolgordijnen! Ze zijn er in alle soorten en maten én ze zijn betaalbaar. Een ideale oplossing om je ramen af te schermen van daglicht of inkijk dus. Maar ken je deze al? Duo rolgordijnen! De naam zegt het al, dit type rolgordijn bestaat uit twee stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Op die manier creëer je heel eenvoudig openheid binnen een ruimte. Wil je privacy? Dan doe je ze verder dicht. Liever iets lichter? Dan zet je ze verder open. Met een duo rolgordijn combineer je dus moeiteloos sfeer en functionaliteit. Door de kettingbediening zijn deze gordijnen erg gemakkelijk te bedienen. Of het nu op kantoor of thuis is, duo rolgordijnen bieden uitkomst.

Duo rolgordijn voor iedere sfeer

Waar zullen we eens beginnen als we het hebben over de keuzemogelijkheden binnen het assortiment duo rolgordijnen? De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos als het gaat om duo rolgordijnen. Neem alleen al het uitgebreide kleurenpalet. Hiermee kun je iedere ruimte in huis voorzien van de juiste uitstraling. Die stoere jongenskamer krijgt donkerblauwe rolgordijnen, terwijl er in de meidenkamer vrolijke groene, roze of gele duo rolgordijnen komen. Zwart in de badkamer? En neutraal wit of crème in de woonkamer. Met de kleur kies je precies welke uitstraling je wilt creëren. En zoals je tussen de regels al door kon lezen, de rolgordijnen zijn dus in iedere ruimte van het huis te gebruiken. Slaapkamer, badkamer of keuken, ze zijn multifunctioneel.

duo rolgordijn

Maak de beste deal!

Allemaal leuk en aardig, horen we je denken. Maar wat moet dat dan kosten? De aanschaf van nieuwe rolgordijnen kan natuurlijk een hele investering zijn. Daarom is het aan te raden om eerst eens contact op te nemen met de specialisten. Bijvoorbeeld de medewerkers van Raamdecoratie.com. Zij staan je graag telefonisch of per mail te woord. De medewerkers kennen het assortiment van duo rolgordijnen uit hun hoofd. Extra tip? Vraag eens naar de actuele aanbiedingen. Dit kan je een hoop geld schelen en valt die hele investering misschien behoorlijk mee.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *