modeVrouwen

De voordelen van natuurlijke haarverf

De voordelen van natuurlijke haarverf

Veel vrouwen zijn niet enthousiast over hun eigen haarkleur. Ze vinden het te gewoontjes of vinden een andere kleur simpelweg mooier. Het kan ook zo zijn dat je de eerste grijze haren gespot hebt en jezelf hier veel te jong voor vindt. Wat de reden ook is, feit blijft dat vrouwen veelgebruikers zijn als het gaat om haarverf.
Het is natuurlijk logisch dat je op zoek gaat naar alternatieven als je eigen haarkleur je niet aanspreekt. Toch is het verven van je haar niet altijd aan te raden. We horen maar al te vaak verhalen over mensen die hun haar ‘doodgeverfd’ hebben. Ze hebben hun haar zo vaak gekleurd, dat het droog en beschadigd is geraakt. Dit komt doordat veel verfsoorten over een chemische samenstelling beschikken. Bij veelvuldig gebruik is dit schadelijk voor de haren. Daarom kiezen steeds meer mensen voor natuurlijke haarverf. Was jij al op de hoogte van de voordelen natuurlijke haarverf?
natuurlijke haarverf

Maximale dekking

Vaak zien we dat de dekkracht bij chemische haarverf veel lager ligt dan dat bij natuurlijke haarverf het geval is. Er is niets vervelender dan haarverf dat niet helemaal dekt of na enkele weken alweer zijn kracht is verloren. Bij natuurlijke haarverf is dit niet het geval. De bestanddelen zijn enorm sterk en kleuren het haar op een natuurlijke wijze. De dekkracht is in tegenstelling tot wat veel mensen denken juist enorm sterk. Hierdoor profiteer je zeer lang van jouw mooie nieuwe haarkleur!

Bescherming

Naast de maximale dekkracht zien we ook dat natuurlijke haarverf veel beter in staat is om het haar bescherming te bieden. Zo genieten ze vaak van UV-bescherming, zodat de kleur niet vervaagd in het zonlicht. En beschikken ze over antioxidanten die het haar continu beschermen tegen invloeden van buitenaf. Zo profiteer je niet alleen van een mooie nieuwe haarkleur, maar ook nog eens van een fijne beschermlaag.

Zelf haren verven is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Had je vroeger ook zo’n hekel aan een urenlang kappersbezoek? Helaas was dit wel altijd de realiteit als het tijd was voor een nieuwe kleur in je haren. Het duurde niet alleen heel lang voordat de kleur gezet was, maar je moest ook nog eens heel lang wachten voor het uitgespoeld kon worden en het haar eindelijk weer in model werd gebracht. Als je ook nog eens hairextensions wilde laten zetten, was je al zo een hele dag kwijt aan een eenvoudig kappersbezoekje. Dat is uiteraard geen fijne dagbesteding. Het is daarom veel handiger als je je haar zelf kunt verven.
hairextensions
Dankzij natuurlijke haarverf is dit zeker mogelijk. Bij deze producten hoef je immers niet bang te zijn voor chemische reacties of het maken van cruciale fouten. De verf doet precies wat hij moet doen en vervelende neveneffecten ontstaan bijna nooit. Bovendien dekt de verf uitstekend en snel, zodat het niet erg is als je een stukje te kort in de verf zal zetten. Verven met natuurlijke haarverf is nog nooit zo eenvoudig geweest. Dan kan je zelfs helemaal alleen! Vind je het toch een beetje spannend? Vraag dan om advies aan een goede vriendin, zus of moeder. Zij willen je vast aan een nieuwe haarkleur helpen. Bovendien is de kans groot dat zij het zelf al een eerder gedaan hebben!

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *