GezondheidUncategorizedVrouwen

Een echte aanrader op het gebied van jouw sexleven!

aanrader op het gebied van jouw sexleven

De seksschommel maakt al je fantasieën werkelijkheid

Met een sex schommel maak jij je seksleven nóg veel spannender. Wat je in bed achterwege laat omdat dit je onmogelijk lijkt, kun je met de seksschommel waarheid laten worden. Niets is nog onmogelijk met de heerlijke schommels, waarbij jij bepaalt wat er met je partner op de schommel gebeurt. Jij bent de baas en maakt jezelf en uiteraard je partner wild van lust en verlangen.

Ga meteen voor de Extreme Sling en Swing

Nu al overtuigd van de toegevoegde waarde van de sex schommel? Ga dan ook meteen voor de Extreme Sling en Swing, die wordt geleverd met standaard. De standaard zet je in elkaar en plaats je op de grond, daarna bevestig je de schommel eraan en kan de pret beginnen. Je bindt je partner stevig vast op de schommel en bepaalt vervolgens helemaal alleen wat er met hem of haar gaat gebeuren. Aan de schommel kun je eventueel ook nog extra boeien en touwen bevestigen, om nóg meer controle te hebben en te houden. De Extreme Sling en Swing is van stevig materiaal, gemakkelijk schoon te maken, geschikt tot een gewicht van 180 kilogram en voorzien van een hoofdkussen met voering.

let's swing sex schommel

Op de Heavenly is echt alles mogelijk

Heb je niet de ruimte voor de Extreme Sling en Swing, dan kun je prima uit de voeten met de Heavenly. Je maakt even ruimte en bevestigt de seksschommel eenvoudig aan het plafond. De seksschommel is van sterk materiaal, is gemakkelijk te verstellen en multifunctioneel in gebruik. En bang dat ie zo naar beneden komt hoef je zeker niet te zijn, de schommel kan een gewicht tot 120 kilogram gemakkelijk aan. De Heavenly doet z’n naam eer aan, want op deze seksschommel is echt alles mogelijk. Wat je in bed niet eens probeert, doe je met behulp van de schommel wel. Al je fantasieën worden werkelijkheid. Je legt je partner op zijn of haar rug, zet hem of haar vast en beweegt met de schommel alle kanten op. Ook nu ben jij de baas, en zal je partner jouw wensen ‘lijdzaam’ ondergaan. En uiteraard wissel je de rollen daarna om.

seksschommel

Staande seks zo lang je wilt

Zeker het vermelden waard is verder de Stand en Deliver, waarmee staande seks heel veel gemakkelijker wordt. Trek de schommel aan en bevestig de banden. Door de aanwezigheid van handgrepen bij de borst en de stijgbeugels kan je partner relaxed in de schommel gaan hangen en kan het staande plezier beginnen. Staande seks zo lang je wilt; dat had je vast niet voor mogelijk gehouden.

De deurschommel, geschikt voor alle deuren

Dat je voor seksschommels niets speciaals in huis hoeft te halen bewijzen tenslotte wel de deurschommel, die op elke deur past. Ook deze schommel maakt alle standjes mogelijk en staat garant voor ongekend genot en buitengewoon spannende uurtjes. Je hangt de uiteinden heel simpel op aan de bovenkant van de deur, die je vervolgens sluit. En vederlicht hoef je voor deze schommel ook niet te zijn met een capaciteit tot ongeveer 120 kilogram.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *