modeVrouwen

Een avondje Netflix? Dit mag je niet vergeten!

Een avondje Netflix? Dit mag je niet vergeten!

Eindelijk weer lekker een avondje voor jezelf. Je kan niet wachten om op de bank plaats te nemen in je badjas en je favoriete serie op Netflix op te starten. Terwijl je je voeten laat rusten op de bank, kom je er plotseling achter dat je niet alle ingrediënten in huis hebt voor een heerlijk avondje Netflix. Maar wat mag hier dan niet bij ontbreken? Is een fijne badjas, huispak en plaid niet voldoende om van jouw favoriete serie of film te genieten? Nee, met de volgende tips maak jij dit avondje nog fijner!

Snacks in huis halen

Wat is een avondje op de bank doorbrengen zonder je favoriete snacks? Haal lekker een aantal zakken chips, chocola of snoep in huis. Na een lange werkweek mag je jezelf echt wel verwennen met iets lekkers. Ben je nog steeds druk bezig met je goede voornemens en wil je voor je bikinibody nog wel wat kilo’s kwijt? Dan zijn er ook genoeg verantwoorde snacks te vinden. Maak bijvoorbeeld een snackplankje met stukken kaas, komkommer, wortels en selderij. Je kunt er ook voor kiezen om enkele toastjes met zalm of andere caloriearm beleg te maken. Zo geniet je volop van jouw avondje Netflix!

Snacks in huis halen

Nodig vrienden uit

Ben je echt toe aan een avondje relaxen, maar vind je het zo ongezellig n je eentje? Nodig dan enkele gezellige vriendinnen uit en breng de avond door met zoetsappige films en echte vrouwen series. En die partners? Die laten we voor deze keer gewoon lekker thuis. Zo geniet je niet alleen van optimale ontspanning, maar ook nog eens van een geweldige meidenavond om lekker bij te kletsen.

Gezellige sfeer

Kan je juist niet wacht op een avondje alleen voor de buis? Eindelijk eens zelf bepalen wat er op de televisie komt? Geniet dan volop van je avondje alleen, maar creëer wel wat sfeer om heerlijk te kunnen ontspannen. Brand bijvoorbeeld de kaarsjes, sla een dikke plaid om je heen en zet de sfeerverlichting aan. Ook als je alleen tijd op de bank doorbrengt, is het fijn als je van een gezellige sfeer kunt genieten.

gezellige sfeer tv kijken

Oriënteren

Natuurlijk is het ook belangrijk dat je weet welke films en/of series je wilt gaan bekijken. Iedereen heeft wel eens in de situatie gezeten dat ze lekker een avondje wilden Netflixen en vervolgens de halve avond bezig waren om een goede film op te zoeken. Toen je eindelijk de juiste film gevonden had, was het eigenlijk alweer tijd om te gaan slapen. Dit hoeft jou de volgende keer niet te gebeuren! Probeer je daarom de dagen voor jouw geplande Netflix avondje alvast te oriënteren op het aanbod in films en series van dit moment. Welke series staan er al tijden op je verlanglijstje en welke films worden altijd weggewuifd door je partner? Op jouw avondje thuis ben jij de baas over de afstandsbediening. Kies dus voor series en films die je normaal nooit zou kunnen kijken en geniet. Zodra je Netflix opstart weet je direct welke je aan wilt zetten. Dus pak je badjas er maar bij, zet de kaarsen aan en genieten maar!

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *