wonen

Een gashaard voor uw huis

Een gashaard voor uw huis

Overweegt u al een tijdje een gashaard te kopen? Dan zijn er tegenwoordig meerdere mogelijkheden om dit te doen. Allereerst dient u een aantal keuzes te maken die in lijn staan met uw wensen met betrekking tot een gashaard. Onder andere in welke ruimte u de nieuwe gashaard graag wilt hebben en of de ruimte wel geschikt is, in verband met de isolatie en een aantal andere factoren. Een gashaard hoeft namelijk niet altijd standaard in de woonkamer geplaatst te worden. Het staat bijvoorbeeld ook heel leuk in de keuken of eetkamer en zelfs buiten is het mogelijk een gashaard in uw tuin te integreren. Op die manier kunt u ’s avonds ook nog lekker buiten zitten als het afkoelt onder het genot van een hapje en een drankje.

Verschillende gashaarden voor in huis

Gashaarden kunnen ook ideaal als scheidingswand van twee ruimtes dienen, bijvoorbeeld met een tunnelvuurzicht zodat u vanuit beide kamers van het vuur kunt genieten. Een hangende gashaard geeft optisch meer ruimte omdat het stuk onder de haard vrij blijft. Dat is praktisch als u een kleine woonkamer heeft maar toch het plezier van een gashaard wilt hebben. Vrijstaande gashaarden bieden door de stalen afvoerpijp het voordeel dat ze qua uiterlijk goed binnen een industriële inrichting passen. Ook bestaan er inbouw gashaarden die vaak in de muur, een meubel of een schouw verwerkt worden. Deze optie past goed binnen een strak en modern interieur.

Vraag een gashaard expert om hulp

Wij raden aan de expertise van een haardenexpert bij het proces en de planning te betrekken. Een adviseur kan namelijk inschatten of uw voorstellingen aansluiten bij de haalbare mogelijkheden. In het geval dat u een gashaard van Haardenexpert wilt aanschaffen kunt u meteen online een bestelling plaatsen of eerst rustig een kijkje nemen in onze prachtige showroom in Rijssen. Daardoor kunt u zich een beter beeld vormen over hoe de nieuwe gashaard in het totaalplaatje van een interieur geïntegreerd is en hoe stijlvol het eruit ziet. De gashaarden van Haardenexpert zijn van een hoogwaardige kwaliteit zodat u er zeker van kunt zijn dat ze veilig zijn en een lang tijd mee gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *