Gezondheid

Een heerlijk geschikt zomers drankje voor hyperhidrosis

De lekkerste mocktails om te maken

Wanneer u last heeft van hyperhidrosis, dan zijn er verschillende aanpassingen die u in uw levensstijl moet maken om het overmatig zweten te verminderen. Dit is bijvoorbeeld het verwisselen van uw deodorant voor een anti-transpirant, het vermijden van kruidig eten en zo weet u ook dat u geen of zo weinig mogelijk alcohol moet consumeren. Nu begint het zonnetje weer te schijnen en is een cocktail met dit weer natuurlijk heerlijk verfrissend. Maar wie zegt dat er altijd alcohol in cocktails moet zitten? Zonder alcohol zijn ze net zo lekker! In deze blog geven wij een recept voor de lekkerste zomerse mocktail. Zonder de alcohol, net zo verfrissend en ze zullen geen slechte invloed hebben op uw lichaam. Probeer hem snel zelf uit!

Kruidig met bloedsinaasappel en vlierbloesem

Voor twee kruidige mocktails met bloedsinaasappel heeft u een aantal dingen nodig:

  • 200 ml bloedsinaasappelsap
  • 200 ml tonic
  • 2 el vlierbloesemsiroop
  • 2 takjes tijm
  • IJsblokjes

Het bereidingsproces voor dit drankje is eigenlijk heel eenvoudig. Pers de bloedsinaasappels totdat u 200 ml aan sap heeft of ga voor de makkelijkere manier en gebruik sap uit een pak. Voeg aan dit sap 200 ml tonic en 2 el vlierbloesemsiroop toe. Even mixen en verdeel het vervolgens over 4 glazen. Maak de ijsblokjes tot kleine stukjes die vervolgens in de drankjes gedaan moeten worden. Om het geheel te garneren, steekt u per glas een takje tijm in het glas. Drink smakelijk!

Overmatig zweten verminderen door veranderingen in uw levensstijl

Wanneer u last heeft van overmatig zweten, dan heeft u waarschijnlijk al verschillende aanpassingen gedaan in uw levensstijl. Het vermijden van alcohol bijvoorbeeld, genoeg vocht drinken, en het verwisselen van uw deo door een anti-transpirant. Merkt u dat dat aanpassingen die u in uw leefstijl doet niet genoeg zijn om het zweten te verminderen? Neem dan contact op met Marco van Coevorden of kijk op marcovancoevorden.nl. Hij helpt u graag verder met uw zweetprobleem en biedt verschillende oplossingen hiervoor. Een van deze oplossingen is de MiraDry behandeling.

MiraDry behandeling

De MiraDry behandeling is een permanente manier om overmatige zweetproductie van zweetklieren te stoppen. Het MiraDry systeem geeft via elektromagnetische energie warmte af aan het gebied met de overwerkende zweetklieren. Zo worden de klieren uitgeschakeld en zullen ze geen zweet meer produceren. Het aantal behandelingen dat u nodig heeft is afhankelijk van de resultaten na de eerste behandeling. Over het algemeen wordt er tijdens de eerste behandeling ongeveer 82 procent van de zweetklieren uitgeschakeld. Het is belangrijk om u goed te laten informeren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *