KledingmodeVrouwen

Een matchende outfit hoeft niet stom te zijn!

Een matchende outfit hoeft niet stom te zijn.v1

Een avondje stappen en dan dezelfde jurk, dezelfde schoenen of hetzelfde shirt aan hebben als je vriendin, het is voor veel vrouwen een drama van groot formaat. Voor de buitenwereld lijkt dit misschien vrij onschuldig, maar als je dan de hele avond naast iemand loopt die er hetzelfde uitziet als jij, voel je je toch een beetje vervelend, door iedereen bekeken en niet op je gemak. Alsof jullie zusjes zijn die, bij gebrek aan creativiteit van de ouders, hetzelfde aan gekregen hebben. Lekker makkelijk. Maar hetzelfde aan hebben als je vriend of vriendin, is niet alleen maar vervelend. Het kan soms zelfs erg leuk zijn. Natuurlijk niet als je gaat stappen, maar op andere momenten kan een t-shirt bedrukken, zodat jullie allebei of allemaal hetzelfde aan hebben, best leuk zijn. We zullen een aantal voorbeelden geven om je hier een idee van te geven. Dan kan je snel beslissen of het ook iets voor jullie is.

Vrijgezellendag voor de eeuwigheid

Misschien ben je wel van plan om samen met je vriendinnen een super toffe vrijgezellendag te organiseren voor die ene vriendin waarvan je nooit verwacht had dat ze ooit zou trouwen. Jullie jeugdfoto’s, waarbij ze elk week weer een andere jongen aan haar haak had geslagen, leken daar toch voldoende bewijs voor te leveren. Maar opeens loopt ze haar prins tegen het lijf, langs de zijlijn van de voetbalwedstrijd van haar broertje, en een jaar later hoor je dat ze gaan trouwen. Schrikken! Maar ook gewoon heel erg leuk natuurlijk. Hoe tof zou het dan zijn dat jullie dan, samen met al jullie andere vriendinnen, dan hetzelfde aan zouden hebben? Dan kan iedereen zien dat het een vrijgezellendag is en dat jullie dus bij elkaar horen. Laat daar geen misverstand over bestaan. Een optie kan dan zijn om samen een neutraal t-shirt te nemen en daar dan iets leuks op te laten drukken? Misschien wel een beschamende foto uit het verleden. Dat wordt lachen!

Vrijgezellendag voor de eeuwigheid

 

Andere situaties om een t-shirt te laten bedrukken

Vaak is het mogelijk om verschillende soorten t-shirts te kiezen, in verschillende maten en kleuren. Op deze manier kan je het een geheel eigen draai geven. Wil je verder alleen op de voorzijde iets laten drukken? Of wil je ook iets op de achterkant? Of misschien wel op de mouw? Er zijn vaak legio mogelijkheden, dus er zit altijd wel iets voor jullie tussen. En na de vrijgezellendag hebben jullie op deze manier altijd een tastbaar iets om jullie te laten herinneren hoe de dag was. Maar een t-shirt bedrukken kan natuurlijk veel vaker. Heb je bijvoorbeeld een teamuitje en wil je dat iedereen ziet dat jullie bij elkaar horen? Laat een t-shirt drukken! Of misschien heb je wel een zaalvoetbalteam en willen jullie op een leuke manier laten zien dat jullie een hechtteam zijn. Ook dan is het een mogelijkheid om t-shirt te laten bedrukken. En wat denk je van carnaval? Kortom, er is altijd wel een gelegenheid te verzinnen waarbij dit leuk is om te doen. En omdat je vaak uit verschillende opties, designs, kleuren en pasvormen kan kiezen, kan iedereen wel iets uitkiezen dat bij hem of haar past.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *