Vrouwen

Een wellnessdagje houden? Zo doe je dat!

Een wellnessdagje houden Zo doe je dat!

Eens in de zoveel tijd is het heerlijk om even lekker te ontspannen en om je gedachten te verzetten. Hoe je dit kan doen? Organiseer eens een wellnessdagje. Hiervoor hoef je echt niet naar de schoonheidssalon, want je kan simpel jouw eigen thuisspa beginnen. Wij vertellen je precies hoe.

1. Een goede voorbereiding is het halve werk

Als je een wellnessdagje voor jezelf wilt houden is het belangrijk dat je de juiste spullen in huis hebt. Ga dus naar de winkel en koop een heerlijk gezichtsmasker, haarmasker, scrub en natuurlijk wat lekkere geurstokjes. Vergeet ook zeker niet om aan het eind een manicure te houden. Kies voor Essence nagellak in jouw favoriete kleur. Leg alles van te voren klaar, want zo heb je alle spullen bij de hand en kan het wellnessdagje beginnen.

2. Samen of alleen?

Heb je een vriendin die ook wel aan ontspanning toe is? Nodig haar dan uit voor het wellnessdagje bij je thuis. Natuurlijk mogen ook dan lekkere hapjes en drankjes niet ontbreken. Maak dus aardbeien met chocolade en serveer een glaasje bubbels. Dat is pas genieten!

3. Rustgevende muziek

Als je naar een schoonheidssalon gaat dan hoor je vaak wat rustige ‘zen-muziek’ op de achtergrond. Via Spotify heb je een heel veel wellness playlists die ze ook in echte schoonheidssalons gebruiken. Wedden dat jij zo nog meer ontspant? Net echt, toch?

4. Bad of douche

Heb je een bad in huis? Dan mag een badsessie zeker niet ontbreken tijdens de wellnessdag. Doe een heerlijke bruisbal in het bad en sluit je ogen. Heb je geen bad en alleen een douche? Gun jezelf dan een heerlijke warme douche en koop eens wat lekkere doucheproducten, zoals de producten van Rituals. Deze ruiken hartstikke lekker waardoor je meteen tot rust komt.

5. Telefoon uit

Als je echt optimaal wilt ontspannen is het belangrijk dat je niet wordt gestoord. Neem lekker de tijd voor jezelf. Daar hoort ook bij dat je jouw telefoon aan de kant legt of op niet-storen zet. Zo weet je zeker dat mensen je ook daadwerkelijk niet storen en zit je daarna weer vol energie voor de rest van de dag. Voel je dus niet bezwaard als je na het middagje ineens heel veel berichten open hebt staan: mensen kunnen echt wel wachten en jij hebt jouw me-time momentje weer gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *