Vrouwen

Geen tweede plaats meer bij jouw man of vriend?

Geen tweede plaats meer bij jouw man of vriend?

Heb jij er ook zo’n genoeg van dat het steeds lijkt of jij bij jouw man of vriend op de tweede plek komt? Heeft hij meer tijd voor zijn auto dan voor jou? Veel mannen vinden hun auto zo belangrijk dat zij bijna vergeten dat ze ook nog een vrouwelijke partner hebben die graag een beetje aandacht wil. Wil jij ervoor zorgen dat jouw man of vriend zijn liefdevolle hobby, de auto, combineert met het meer thuis zijn bij jou? Lees in dit artikel hoe jij ervoor kan zorgen dat jouw man of vriend zijn liefdevolle hobby, de auto, kan combineren met quality time met jou.

Bestel auto onderdelen online, dat scheelt weer een ritje

Is zijn auto weer eens kapot of dient deze gepimpt te worden en moet hij daarom zijn vrije zaterdagmiddag besteden om diverse autosloperijen of autowinkels af te rijden om het juiste auto onderdeel te vinden? Bestel jij de onderdelen voor zijn auto dan op www.Reservedelenstore.nl Laat hem zien dat dit een eenvoudige, snelle en vaak ook nog eens een goedkopere manier is om aan nieuwe auto onderdelen te komen. Dit scheelt hem veel tijd, tijd die hij lekker bij jou op de bank kan doorbrengen bijvoorbeeld.

Gebruik oude auto onderdelen in je huis

Waarschijnlijk denk je nu bij jezelf, die is gek?! Maar het is juist hip en waarschijnlijk maak jij jouw man of vriend ook nog eens heel blij. Oude auto onderdelen zijn uitermate geschikt om mooie meubels, kunst en accessoires mee te maken. Kijk maar eens op Pinterest wat er allemaal gemaakt wordt van oude auto onderdelen. Bij het zien wordt waarschijnlijk ook jij nu enthousiast door auto onderdelen.

Samen een nieuwe hobby

Ben jij creatief biedt hem dan eens aan om samen wat te fabriceren van de oude auto onderdelen die jouw man of vriend heeft. Zoek een voorbeeld op en probeer het na te maken of verzin samen iets heel nieuws. Zo haal je jouw man of vriend wellicht niet naar huis maar ben jij voortaan gewoon ook in de garage of werkplaats te vinden. Wellicht ontwikkelen jullie op deze manier wel samen een nieuwe hobby, want het knutselen met auto onderdelen is verslavend, daar weet jouw man of vriend alles van.

Plan van aanpak

Natuurlijk bepaal jij, voordat je hem het voorstel doet, wat je graag wilt maken. Zo krijg je ook geen voorwerpen in huis die je zelf niet mooi vindt. Wil je bijvoorbeeld iets maken waarbij de auto onderdelen zichtbaar blijven? Of wil je juist dat de auto onderdelen zo aangepast en bewerkt worden dat je niet ééns meer ziet dat het een deel van een auto was? Zoek eventueel een plaatje of afbeelding op van het voorwerp dat je graag zou willen maken samen met jouw man of vriend. Heb je iets geheel nieuws bedacht teken het dan uit zodat het tastbaar wordt wat je bedoeld. Pas dan vertel jij over jouw plan en laat je de tekening of afbeelding zien. Vraag hem of hij je wil helpen bij het maken van het meubelstuk, kunstwerk of de accessoire. Is hij echt gek op auto’s dan zegt hij vast en zeker volmondig JA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *