KledingmodeVrouwen

Dit zijn de grootste kleurentrends op het gebied van schoenen in de winter van 2020/2021

grootste kleurentrends

Hoe kun je nou niet genieten van het shoppen voor nieuwe schoenen? Het is toch geen wonder dat de meeste vrouwen een enorme schoenenverslaving hebben. Hoe kan je ook anders als er ieder jaar werkelijk tientallen verschillende schoenen uit komen. Dan is het toch geen wonder als je ieder toch weer de drang voelt om een nieuw paar te kopen? En zeg nou zelf, shoppen voor nieuwe schoenen is toch helemaal het einde?  Gelukkig maar want ieder modeseizoen brengt nieuwe trends met zich mee. Zeker op het gebied van kleur.

Ben jij nog op zoek naar een nieuw paar schoenen voor de komende winter en ben je benieuwd naar de grootste kleurentrends van dit moment? Dan zetten wij ze voor je op een rijtje!

Metallics

Op het gebied van kleur is er altijd wel wat te beleven. Zeker in de schoenenwereld. Ben jij nog steeds iemand die altijd dezelfde neutrale kleuren kiest? Dan is het hoog tijd om hier verandering in te brengen. 2020 staat namelijk helemaal in het teken van kleur. Wie zegt dat je in de winter niet mag opvallen? Juist dan is het goed om wat meer kleur in de dag te brengen. Metallics zijn dé trend van 2020. Of je nu gaat voor goud en zilver, metallics maken iedere look compleet. Metallics zijn ook duidelijk terug te zien in de huidige kledingtrends. Wil jij je liever niet van top tot teen hullen in goud of zilver? Dan loop je er met enkel een paar super mooie schoenen in metallic tint al hartstikke trendy bij.

schoenen in metallic tint

Blauw, blauwer, blauwst!

Blauw is één van de belangrijkste trendkleuren van dit moment. Op de catwalk waren grote getalen kleding in het blauw te zien. En hierbij moet je niet alleen denken aan licht- of donkerblauw. Nee, werkelijk het hele spectrum komt voorbij. Uiteraard niet alleen op het gebied van kleding, maar ook op het gebied van schoenen. Met een paar geweldige blauwe pumps, laarzen of sneakers maak je jouw trendy outfit helemaal compleet. Leuk om te combineren met een donkere broek, minirok of panty. Blauw kan eigenlijk altijd.

Neutrals

Dit is de trend die momenteel het populairst is. Dit seizoen doen met name de sneakers mee aan de neutrals tint. Dit betekent dat er vooral neutrale en lichte kleuren worden gebruikt. Zowel op de catwalk als daarbuiten. Het grootste voordeel van de neutrals trend is dat deze schoenen bij werkelijk iedere outfit passen. Er is geen outfit te bedenken waar schoenen in nude tint niet bij passen. Bovendien geven ze ook wat meer luchtigheid en frisheid aan de vooral donkere kleuren die gedurende de wintermaanden gedragen worden. Met neutrals zit je dit jaar helemaal goed.

schoenen in nude tint

Wijnrood

Een rood wijntje gaat er sowieso natuurlijk altijd wel in, maar de kleur kan je ook wel bekoren. En zo dachten meer vrouwen. Wijnrood is namelijk één van de grootste trendkleuren van dit moment. Geen wonder, want deze kleur biedt alles tegelijkertijd. Het staat chic, is een beetje mysterieus en geeft een verleidelijke uitstraling. Kies voor een pump in deze mooie rode kleur en de mannen liggen aan je voeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *