Vrouwen

Je haar snel verlengen met hairextensions

haar verlengen hairextensions

Binnen een dag je haar twee keer zo lang hebben, lukt uiteraard niet op een natuurlijke manier. Gelukkig zijn er hairextensions op de markt, in vele soorten kleuren en uitvoeringen. Hiermee kun je direct je haar verlengen, tot wel twee, drie of vier keer je eigen haarlengte. Als je dat op natuurlijke wijze zou willen doen, zou je zeker een jaar of langer moeten wachten. Hairextensions zijn dus een ideaal product om je haar direct de gewenste lengte te geven. Bovendien wordt je eigen haar ook beschermd door het gebruik van hairextensions. Door deze bijvoorbeeld in te vlechten komt je eigen haar minder snel in aanraking met invloeden van buitenaf. Daardoor krijgt je eigen haar ook minder te verduren en kan het eerder herstellen na een verfbeurt of andere behandeling. Vooral mensen met kwetsbaar haar kiezen voor deze optie. Bovendien is er met langer haar veel meer mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het invlechten of opsteken van je haar.

hairextensions

Hoe duur zijn hairextensions eigenlijk?

Vaak denken mensen die interesse hebben in hairextensions dat deze ontzettend duur zijn. Dat hoeft niet zo te zijn. Clip in hair extensions kun je al vanaf enkele tientallen euro’s bestellen, en je doet er lang mee als je ze goed verzorgt. Het is afhankelijk van de lengte, kleur, structuur en soort haar wat je voor hairextensions betaalt. Er zijn goedkopere en duurdere soorten. Dure hairextensions hoeven overigens niet per se beter te zijn dan goedkopere. Het hangt af van je eigen haar en van de duur van het dragen van de extensions welke het best bij je passen. Daarnaast is het dragen van meerdere hair extensions wat kostbaarder dan een enkel haarwerk. Kortom, je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Als je extensions eens uit wilt proberen, kun je het beste beginnen met een relatief goedkope soort, om te kijken of dit je bevalt. Clip in hairextensions zijn dan een goede keus. Je vindt dit soort extensions in zaken die zich gespecialiseerd hebben in haarwerken, of bij een stylist die met hairextensions werkt.

Clip in extensions zelf inzetten

Het voordeel van clip in extensions is dat deze eenvoudig zelf aan te brengen zijn en dus ook niet duur hoeven zijn. Mensen die hairextensions eens willen uitproberen, kunnen hier dus prima mee starten. Het is zelfs mogelijk deze online te bestellen en thuis in te zetten. Zo kun je direct zien of extensions iets voor jou zijn, en of je het gewenste effect bereikt met je hair extensions.

clip in extensions zelf inzetten

Hairextensions van echt haar

Hairextensions worden gemaakt van allerlei soorten haar, meestal echt haar. Daarin zijn ook weer diverse soorten haar te onderscheiden. Het haar dat het prettigst aanvoelt is Brazilian hair. Dit is de dunste haarsoort die er is. Andere veelgebruikte soorten haar zijn Indian en Peruvian hair, die wat dikker zijn en dus stugger aanvoelen. Als je zelf op zoek gaat naar extensions kun je er dus op letten welk soort haar er gebruikt is. Daarnaast zijn er nog andere termen waar je rekening mee kunt houden, zoals virgin hair en remy hairextensions. Virgin hair is altijd onbewerkt, dus nooit gekleurd of behandeld. Remy hairextensions worden zo geknipt dat de haarschubben altijd dezelfde kant op staan. Dit zorgt ervoor dat het haar niet gaat klitten. Omdat hairextensions van echt haar worden gemaakt, dien je deze natuurlijk goed te verzorgen. Als je de hair extensions bij een stylist laat zetten, zal deze je doorgaans ook goede tips meegeven om zo goed mogelijk voor je haar te zorgen. Bestel je hairextensions online? Dan vind je op het internet ook al handige tips en ervaringen van mensen die je voor zijn gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *