Kledingmode

Hippe items voor jouw garderobe deze lente

Hippe items voor jouw garderobe deze lente

Heb jij de eerste winterkleding al naar zolder gebracht? Nu de dagen langer worden en de temperatuur buiten oploopt, kiezen veel mensen voor het omwisselen van hun kleding. Niets is leuker dan het moment waarop je de eerste jurkjes en vrolijke rokken aan kunt trekken in het voorjaar. Het omwisselen van de kleding is een goed moment om nog eens kritisch naar je garderobe te kijken. Welke items ontbreken er nog? Mogelijk draag je bepaalde kledingstukken nauwelijks meer. Bied ze online te koop aan, om voldoende budget te hebben voor je volgende aankopen. 

Populair is een hippe wollen jas voor het voorjaar, welke tot je knieën komt. Warm, trendy en vrouwelijk! Kijk bijvoorbeeld eens naar een wollen Creenstone jas; een kwalitatief goed product, waar je jaren plezier van zal hebben. Creenstone biedt daarbij een breed scala aan modellen. Zo vind je altijd een jas die aansluit op jouw persoonlijke smaak.  

Warme, hippe jas voor de koude dagen in het voorjaar 

Gedurende de eerste maanden van het jaar kan de temperatuur behoorlijk schommelen. De ene dag heb je zin om een korte broek aan te trekken; een volgende dag mag je sjaal niet in je outfit ontbreken door de kou. Het maakt het verstandig verschillende soorten jassen aan de kapstok te hebben hangen. Ga je standaard voor een lange jas die tot over je heupen valt, of geef je de voorkeur aan een kort, sportief model? Naast het verschil in lengte, heb je de keuze uit diverse materialen. De lange wollen jas werd reeds genoemd. Ook populair is een jas gemaakt met een mix van polyamide en polyurethaan. Een stevige voering helpt te voorkomen dat je het koud krijgt dit voorjaar. 

Strakke high waist jeans met een leuke blouse 

Naast een nieuwe jas, ben je wellicht ook toe aan een aantal nieuwe broeken. In de winter droeg je mogelijk voornamelijk donkere jeans en pantalons. Het voorjaar leent zich goed voor een lichte jeans! Combineer de jeans met een leuke blouse; het geeft je een casual, sportieve uitstraling. Een dergelijke combinatie is niet alleen geschikt voor op je werk, maar ook voor het eerstvolgende bezoek aan de schoonfamilie. Wil je nog iets netter gekleed gaan? Combineer de lichte jeans in dat geval met een net colbert. Kies voor een witte of bijvoorbeeld beige blazer en draag daar een zwart hemdje of shirt onder. Onder je jeans kun je sportieve sneakers of bijvoorbeeld nette hakken dragen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *