GezondheidVrouwen

hoe houd je een relatie spannend?

relatie spannend houden

Ben je bang dat je relatie in een dipje zit? Is het avontuurlijke eraf en heb je soms zelfs het gevoel dat het een tikkeltje saai begin te worden? Of merk je tijdens het vrijen dat de sterren niet meer uit de hemel schieten? Zelfs intimiteit kan saai of voorspelbaar worden. Als je daar iets tegen wilt doen, kun je gebruikmaken van spannende spulletjes die je intieme leven een geweldige boost geven. Denk aan uitdagende kleding, of als dat niets voor je is, gewoon erg mooi ondergoed. Een relatie spannend houden kan op veel manieren. De sleur doorbreken is meestal het belangrijkste. Verras je partner, en verras jezelf. Hoe hou je een relatie spannend?

Verras je partner, en verras jezelf. Zo hou je een relatie spannend

Om een relatie spannend te houden is het belangrijk dat je samen leuke dingen doet. Niet alleen thuis voor de buis zitten, maar erop uit en mooie herinneringen verzamelen. Ga op een landelijk gelegen sloot schaatsen in de winter, picknicken op de ouderwetse manier, onder een bloesemboom op een mooie voorjaarsdag. Ga parachutespringen op een hele mooie zomerdag. Verras je geliefde regelmatig met attenties of leuke uitstapjes. Het hoeft niet duur te zijn. Een strandwandeling maken kost niets en je kunt genieten van de natuur. Neem je een fles champagne mee om de zonsondergang te vieren geeft dat natuurlijk wel een extra romantisch tintje aan het uitstapje. Regelmatig laten merken dat je partner voor jou speciaal is, versterkt de band. Mensen blijven bij partners die hen een goed gevoel geven. Geef dus ook regelmatig oprechte complimentjes. Laat je partner weten waarom je zoveel van hem of haar houdt, en vermijdt zinloze ruzies.

verras partner

Onterechte jaloezie, een killer in je relatie

Onterechte jaloezie is een killer voor je relatie. Ben je iemand die continu denkt dat je partner vreemdgaat, of ben je iemand die vaak laat merken dat je je partner niet vertrouwt? Dan zeg je eigenlijk: “ik ben niet de moeite waard om trouw aan te zijn en jij bent niet te vertrouwen.” Door je zo op te stellen zal de relatie daar meestal flink onder lijden. Een goede relatie is namelijk gebouwd op vertrouwen. Als je steeds laat merken dat het vertrouwen ontbreekt, maak je een ander ook onzeker. Je geeft je partner dan het gevoel dat hij of zij op eierschalen moet lopen om te voorkomen dat jij boos of achterdochtig wordt. Gebrek aan vertrouwen in een relatie komt vaak voor uit gebrek aan zelfvertrouwen. Probeer overdreven jaloezie dus te voorkomen en je zelfvertrouwen te vergroten. Je bent het wel immers waard om van te houden en je bent het ook waard om niet bedrogen te worden. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar het is wel belangrijk om er aan te werken. Desnoods met een beetje hulp.

Je liefdesleven, heel belangrijk

Een relatie is gebaat bij liefde, gezelligheid, vertrouwen en intimiteit. Als een van deze dingen ontbreken, is het moeilijker om een relatie goed te houden. Intimiteit is voor veel mensen belangrijk. Je houdt een relatie ook spannend met een opwindend bevredigend seksleven. Het maakt niet uit hoelang je al samen bent, zolang je samen voldoende van intimiteit genieten kunt, is dit goed voor je relatie. Het versterkt jullie band. Maar het liefdesleven kan saai worden en je relatie kan daar onder lijden. Als je dat veranderen wilt, dan denk je er misschien over om een beetje ondeugend te worden. Maar hoe pak je dat aan?

Het vrijen spannend houden, hoe doe je dat?

Om je relatie spannend te houden kun je aan meerdere invalshoeken denken. Natuurlijk kun je jouw geliefde verrassen met een leuk uitje, een romantisch etentje of een onvergetelijke vakantie. Maar vergeet vooral niet om ook je seksleven spannend te houden. Een relatie kan goed lijken, maar als het in de slaapkamer een saaie boel is kan een relatie daar onder gaan lijden totdat het een probleem wordt. Hoe kun je je seksleven een enorme boost geven? Doe nooit iets tegen je zin, maar er zijn veel producten om het heel erg gezellig te maken in de slaapkamer. Massageolie, sensuele kleding, en een hele reeks Sextoys. Heel opwindend zijn speeltjes. Waag het erop, je kunt geweldige Sextoys kopen bij easytoys.be. Je moet gewoon durven om het eens uit te proberen. Daarna wil je niet anders meer. Geef je seksleven dus gerust een boost met ondeugende speeltjes.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *