modeVrouwen

Hoe pimp je je telefoonhoesje tot een uniek accessoire?

galaxy-a71

Een telefoon is niet meer weg te denken uit onze handen. We nemen dat ding echt overal mee naar toe. Ook checken we onze telefoon echt meerdere keren per dag. Graag willen we door middel van whatsapp, telefoontjes en andere apps in verbinding blijven met de wereld. Feit is wel dat smartphones fragiel zijn en snel schade kunnen oplopen. Daarom is een hoesje goed om te hebben als bescherming voor je kostbare bezit. Maar soms zijn hoesjes best saai. Daarom geven wij je een aantal leuke ideeën om je hoesje te pimpen. Je mag dus lekker creatief los gaan om je smartphone van een mooi omhulsel te voorzien.

#1 Koop een uniek hoesje

Oké, niet alle hoesjes zijn saai. De beste shops hebben genoeg unieke items als jasje voor je telefoon. Hoesjes zijn niet alleen verkrijgbaar in felle kleuren, maar ook in geweldige designs met bijvoorbeeld gemarmerde schilderingen. Dat is weer heel anders dan standaard wit of zwart. Bij speciaalzaken voor hoesjes vind je de mooiste hoesjes, ook voor de nieuwste toestellen. Neem zeker een kijkje bij de Samsung Galaxy A71 hoesjes van gsmpunt.nl voor de leukste hoesjes.

Samsung Galaxy A71 hoesje

#2 Doe lekker gek met nagellak

Ben jij handig met nagellak op je nagels? Grote kans dat je dan ook iets moois op je hoesje kan kalken. Het voordeel van nagellak is ook dat het heel goed blijft zitten. Vieze handen blijven je dus bespaard. Dit is dus helemaal handig om snel af te zijn van die laatste restjes nagellak. Die hoef je nu nooit meer weg te gooien.

#3 Ga voor gekleurde tape

Met gekleurde tape kun je ook heel veel leuke dingen doen op je hoesje. Je kan kiezen voor een felle kleur, maar ook voor verschillende kleuren. Die kun je horizontaal of verticaal met elkaar afwisselen. De echte Crea Bea’s kunnen een stukje tape weer opdelen in kleinere stukjes, zodat ze een gaaf geometrisch ontwerp op het hoesje kunnen maken. Het is maar net hoe handig jij bent.

#4 Watervaste stift

Heb je wel eens met je been in het gips gezeten? Het leuke daarvan was dat je vrienden iets op je gips mochten schrijven, als fijne reminder aan vervelende tijden. Je hoeft nu niet meer in het gips om die krabbel van je geliefden te krijgen. Je hoesje leent zich hier ook uitstekend voor. Wees er zeker van dat je watervaste stift gebruikt. Dat scheelt weer vieze handen.

#5 Strass-steentjes op je hoesje

Wil je een hoesje in glamourous Kardashian stijl? Dat kan met strass-steentjes. Die zijn wel moeilijk te verwijderen als je ze eenmaal vast hebt gelijmd. Leg eerst een patroon neer voordat je alles op je hoesje plakt. Teken ook met stippen op je hoesje waar je de stenen wil hebben. Een foutje kan al cruciaal zijn. Let er verder op dat de stenen niet te dik zijn. Dat voelt niet fijn als je de telefoon in je handen hebt.

#6 Stickers

Om stickers te plakken hoef je niet heel creatief te zijn en het kost ook niet veel tijd. Je kan je hoesje voorzien van al je favoriete merken of beroemdheden. Stickers zijn dus de makkelijkste en snelste optie om je telefoon te pimpen.

#7 Je favoriete foto

Bij verschillende copyshops kun je je favoriete kiekje op een hoesje laten printen. Je hoeft alleen maar aan te geven welke foto je wil hebben op welk hoesje. Binnen een paar dagen is je bestelling klaar.

Wat zou jij doen om je hoesje te pimpen?

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *