Kleding

Hoge taille: weer helemaal in?

hoge taille broek

We zien steeds meer hoge taille broeken verschijnen op de catwalk. Of je er nu dol op bent of niet: de hoge taille broek is weer helemaal in en dat mogen we laten zien! Veel vrouwen vinden het toch maar lastig om deze broek stijlvol te combineren. Nu de broeken vooral wijd om de dijen vallen is de kans groot dat je benen een stuk breder lijken. Of toch niet? Wij leggen uit wat de voordelen van een hoge taille broek is en hoe jij met deze broek je prachtige figuur kan laten uitkomen.

Voordelen hoge taille broek

  • Met een hoge taille broek accentueer je je taille. Hierdoor lijk je optisch een stuk slanker.
  • Je benen lijken langer door deze broek, waardoor je opnieuw slanker oogt.
  • Ook vrouwen met een klein buikje hebben veel baat bij deze broek. Gebruik een model van zware stof om je buik optimaal te verbergen.

Een hoge taille broek combineren

– In het zomerseizoen van 2018 is het een absolute trend om van je broek een eyecatcher te maken. De hoge taille broek verleent zich hier perfect voor. Combineer hem bij voorkeur met een aansluitende top en draag deze in je broek voor een nog beter effect.

– Hoge tailles accentueren over het algemeen juist jouw slanke buik. Als jij in het bezit bent van een klein buikje, is het verstandig om te kiezen voor een broek met stevig materiaal om alles ‘strak te trekken’. Je kan er ook voor kiezen om gebruik te maken van corrigerend ondergoed. Deze passen perfect onder een hoge taille en zorgen voor een slankmakend effect.

– Speel met lengtes door je hoge taille broek te combineren met een paar ‘killer’ heels. Hierdoor ogen je benen een stuk langer en dat laat jou weer slanker lijken!

– Wil je een jasje dragen? Kies dan voor een kort model om het geheel niet al te zwaar te maken.

– Hoge taille broeken verlenen zich perfect voor de ultieme zakelijke look. Combineer de broeken met een zeer vrouwelijk bloesje of een zakelijke trui. Maak de outfit helemaal af met een paar hakken en de werkdag kan beginnen.

– Ben je niet zo dol op deze broeken, maar ga je wel graag mee met de mode? Kies dan eens voor de high-waist jeans. Deze zijn van spijkerstof en passen misschien meer in het stoere imago van nu. Ook deze kun je perfect combineren met een bloesje of strakke top om je taille te accentueren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *