VakantieZakelijk

Hotel vlakbij Venlo

Hotel Maashof

Kent u Venlo al? Een prachtig stadje in Limburg waar u zich gerust een hele week kunt vermaken. Met uw partner of uw hele gezin. Wat dacht u van de heerlijke terrassen, lekker shoppen of een stadswandeling door het historisch centrum? Breng een bezoek aan het Limburgs museum en even verderop bevindt zich de Hertog Jan brouwerij in Arcen. Ook de natuurgebieden Jammerdaalse Heide, het Zwart Water en de Grote Heide zijn vlakbij. Wel zo fijn als u dan ook heerlijk kunt overnachten in een Hotel in Venlo. Wat dacht u van een hotel dat door de ligging aan de snelweg goed bereikbaar is, maar in een heerlijk rustige en groene omgeving ligt? Dan kunnen wij Maashof aanbevelen. Hier is het heerlijk overnachten in moderne, nette kamers. Daarbij geniet u van heerlijk eten en drinken en talloze activiteiten.

maashof feestzaal

Extra activiteiten

Natuurlijk trekt u er ook even op uit wanneer u een bezoek brengt aan hotel Maashof in Venlo. Hiervoor hoeft u niet ver te rijden, want het hotel zelf organiseert al verschillende leuke uitstapjes voor met uw gezin of misschien wel met collega’s. Wat dacht u van een ritje met een e-chopper en aansluitende barbecue, een segway tour met diner of een potje handboogschieten? Liever rustig aan de waterkant zitten? Volg dan eens een clinic forelvissen. Naast de activiteiten die vanuit Maashof worden georganiseerd, kunt u natuurlijk ook de prachtige omgeving in trekken. Het hotel ligt namleijk vlakbij Venlo, maar ook steden als Eindhoven en Roermond zijn om de hoek. Uitstapje naar Duitsland? De grens is dichtbij!

handboog schieten

Ervaar het zelf

Wij begrijpen wel dat eerdere gasten hotel Maashof beoordeelden met een 9 gemiddeld. Met name de service, de goede ligging en hygiëne worden als positieve punten omschreven. Wanneer u zelf de service en kwaliteit van Maashof wilt ervaren, dan is een reservering erg gemakkelijk online te maken. Heeft u vooraf nog vragen? Dan belt u met de receptie. De medewerkers staan u graag te woord met antwoorden en aanvullende informatie.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *