KledingVrouwen

Je pasgeborene in een coole outfit!

coole outfit pasgebore baby

Ben jij in verwachting en moet je bijna bevallen? Of heb je net een kindje gekregen? Kijk dan eens op Feetje, voor babykleding. Feetje staat bekend om zachte stoffen die lekker zitten, met leuke printjes en eigenzinnige teksten op T-shirts. “Too cool for the pool”, “Looking sharp” en “Snuggle time” zijn daar een aantal voorbeelden van.

Zacht, zachter, zachtst

Je kindje moet wennen aan zijn/haar nieuwe omgeving, na negen maanden in je buik te hebben gezeten opent zich een wereld vol met impulsen, kleuren en geuren. Het is daarom van belang om ervoor te zorgen dat je het zo gemakkelijk mogelijk maakt voor je dreumes. Vooral in Nederland, waar het vaak koud is en een harde wind raast. Babykleding is op een bijzondere manier ontwikkelt, zodat je kleintje optimale comfort ervaart in de beginnende fase van zijn/haar leven.

Moderne mannetjes en vrouwtjes

Naast het verfijnde materiaal van babykleding, wil je natuurlijk dat je kindje een coole outfit aan heeft. Als wij foto’s van vroeger bekijken toen wij zelf nog een baby waren, zien deze er heel anders uit dan nu. Door innovatie in de babykleding zijn er veel meer mogelijkheden om je baby te voorzien van een outfit die niet verkeerd staat in een fotoalbum, waar jij later met je zoon of dochter niet voor hoeven te schamen.

Adembenemende accessoires

De inrichting van een babykamer vereist veel denkwerk. Een rustgevende slaapkamer met weinig afleiding helpt je kleintje al met beter in slaap komen. Zachte kleuren op de muur en lichte meubels creëren geven optisch meer ruimte aan de kamer. Naast de uiterlijke verschijning van de babykamer is het van belang om de noodzakelijke functies handig in te delen. Als jij je baby aan het verschonen bent, is het handig dat je alle producten bij de hand hebt. Kasten zijn handig om speeltjes en overige producten in op te slaan.

Een plank ophangen om alle benodigdheden op te plaatsen en een schommelstoel om je kleintje in slaap te wiegen helpen al enorm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *