Kledingwonen

Kledingkast op maat: onmisbaar voor iedere vrouw!

Kledingkast op maat- onmisbaar voor iedere vrouw!

Door de jaren heen verzamel je heel wat kleding en accessoires. Het is dan ook niet vreemd dat ruimtegebrek in de kledingkast een groot probleem is geworden. Is jouw kledingkast inmiddels echt te klein geworden voor al je kleding? Of ben je simpelweg toe aan iets nieuws? Dan denk je er wellicht over om je kledingkast te vernieuwen. Gelukkig zijn er tegenwoordig ontzettend veel verschillende kasten verkrijgbaar. Passend bij ieder interieur en huishouden. Wil jij echt iets unieks? En wil je zeker weten dat al jouw kleding straks netjes opgeborgen kan worden? Dan is een kledingkast op maat wellicht iets voor jou.

Voor ieder wat wils

Door de jaren heen hebben we heel wat woontrends de revue zien passeren. Iedereen heeft dan ook een andere smaak. Zowel in meubels als materialen en kleurgebruik, maar ook in kleding. Vergelijk het uitzoeken van een geschikte kledingkast dan ook maar eens met de aanschaf van een nieuwe garderobe. Het kan nooit zo zijn dat iedere vrouw voor dezelfde garderobe kiest, zo ook niet bij de aanschaf van een nieuwe kast. Daarom kies je vanzelfsprekend ook niet voor een kast die in ieder huishouden staat. Met een kledingkast op maat geniet je altijd van uniciteit, waardoor je jouw stijl en smaak kunt laten zien.

Bepaal zelf de grootte van de kledingkast

Ben jij een ware fashionista en puilt je kledingkast inmiddels enorm uit? Dan heb je waarschijnlijk niet genoeg aan een standaard kledingkast. Gemiddeld is een kledingkast voor één persoon slechts 150 – 200 centimeter breed. Jouw behoefte kan echter veel hoger (of lager) liggen. Bij een kledingkast op maat bepaal jij zelf de grootte van de kledingkast.

Houd bij het bepalen van de grootte van je kledingkast natuurlijk ook altijd rekening met de beschikbare ruimte in de slaapkamer. Je wil natuurlijk niet de kledingkast van jouw dromen samenstellen en vervolgens ontdekken dat deze helemaal niet past. Meet de ruimte daarom eerst zorgvuldig op, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Bepaal zelf de grootte van de kledingkast

Hoeveelheid legplanken en hangrekken bepalen

Het grootste voordeel van een kledingkast op maat is dat je deze geheel op basis van je eigen persoonlijke wensen kunt samenstellen. Wanneer je over een kantoorbaan beschikt en iedere dag strak in kostuum moet verschijnen, zal je logischerwijs over een grote hanggedeelte willen beschikken om je werkkleding kreukvrij te houden. Een stoere dame die de voorkeur geeft aan een stel goede jeans zal legplanken weer veel prettiger vinden. Met een kledingkast op maat bepaal jij zelf hoeveel legplanken en hangrekken er gebruikt worden. Zo maak je optimaal gebruik van jouw kledingkast.

 Passend bij je slaapkamerinterieur

Welke kledingkast bij jou past is geheel afhankelijk van jouw eigen smaak en wensen. Dit is natuurlijk voor iedereen verschillend. Waar de één houdt van rust en sereniteit in de slaapkamer, geeft de ander juist de voorkeur aan felle kleuren. Gelukkig zijn kledingkasten vandaag de dag in alle soorten en maten verkrijgbaar. Van een moderne zwarte kast tot een kast in een sprekende kleur. Mogelijkheden genoeg! Geheel passend bij jouw slaapkamerinterieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *