Vrouwenwonen

Laminaat kopen voor een slaapkamer

Laminaat kopen voor een slaapkamer.v1

Ben je op zoek naar laminaat voor in een slaapkamer? Voor een kinderkamer, voor je eigen slaapkamer of run je een eigen b&b en moet je die nog inrichten? Allemaal leuke dingen, om af en toe eens een make-over aan een slaapkamer te geven. Dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Als we kijken naar de vloer bijvoorbeeld, is laminaat een goedkope vloer. Het is gemakkelijk te leggen, stevig en gemakkelijk in onderhoud. Wat wil je nog meer? Maak een plan en hop, ga laminaat kopen!

Laminaat kopen voor licht gebruik

Laminaat bestaat uit hele stevige en slijtvaste planken en wat mindere. Dat hoeft niet uit te maken. Er zit onderscheid in de klassen, ingedeeld op intensief of licht gebruik. Voor een slaapkamer hoef je geen laminaat te kopen voor intensief gebruik. Bij intensief gebruik moet je bijvoorbeeld denken aan de trap die dagelijks door meerdere mensen op en af gelopen wordt, maar ook de keuken of woonkamer waar mensen, huisdieren, speelgoed en schuivende meubels over de vloer heen schuiven. Dat is dus allemaal niet nodig voor een slaapkamer. Daar wordt minder met meubels geschoven, de tijd dat er gebruik gemaakt wordt van de vloer is minder en anders vaak met pantoffels of blote- of kousenvoeten.

Laminaat kopen voor licht gebruik

Met laminaat kun je de ruimte optisch veranderen

Met laminaat kun je de ruimte optisch veranderen. Is de slaapkamer wat aan de kleine kant, leg laminaat dan in de lengte om rust te creëren en om een langer geheel te krijgen. Daarnaast is wit of een lichte houtkleur ook een aanrader voor een kleine slaapkamer. Heb je juist een hele grote slaapkamer en wil je deze wat intiemer maken, kies dan voor een donker laminaat in bijvoorbeeld visgraat. Erg mooi, zo creëer je gelijk een hotelgevoel!

Laminaat kopen bij Bebo Parket

Heb je je stylingplan al klaar voor je slaapkamer? Dan is het nu alleen nog op pad gaan voor onder andere de vloer. Heb je voor laminaat gekozen? Ga dan langs bij een speciaalzaak voor goed laminaat. Bij Bebo Parket laten ze je enorm veel verschillende laminaatvloeren zien en je kunt er ook veel informatie inwinnen, alvorens je laminaat koopt. Deze laminaatzaak zit in Vriezenveen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *