EtenVakantieVrouwen

Lekker een dagje uit met vriendinnen? Zo maak je het onvergetelijk!

Lekker een dagje uit met vriendinnen

Het afgelopen jaar was qua sociale contacten natuurlijk desastreus. De kans is groot dat je je vriendinnen maar een enkele keer gezien hebt. Misschien zelfs op een grote afstand. Nu het einde van de crisis in zicht lijkt te komen, kunnen we dan ook alleen maar dromen van meer sociale contacten en eindelijk dat langverwachte uitje met al jouw vriendinnen bij elkaar. Even zin in wat luchtigheid aan het einde van een donker jaar? Dan wordt het hoog tijd om alvast wat inspiratie op te doen voor leuke uitjes met vriendinnen als het éindelijk weer kan en mag. Lees mee en laat je inspireren.

Privé rondvaarttochtje door de Amsterdamse grachten

Ooit wel eens genoten van de sereniteit op de Amsterdamse grachten? Nee? Dan is het hoog tijd om hier verandering in te brengen. De Amsterdamse grachten hebben bijna een magische aantrekkingskracht. Ze bekoren al jaren de harten van duizenden toeristen, maar ook Nederlanders lijken steeds weer te worden aangetrokken door de grachten. En dat is ook niet zo vreemd, want vanaf het water kan je Amsterdam pas écht goed zien. Daarnaast is er qua rondtochten ook heel veel mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een privé rondvaart amsterdam? Hierbij ben je enkel aanwezig met jouw eigen clubje vriendinnen en worden er ondertussen ook nog de nodige hapjes en drankjes geserveerd.

Heerlijk bijkletsen onder het genot van een wijntje, een heerlijke snack én uiteraard het uitzicht van Amsterdam vanaf het water. Mooier kan je dag niet worden!

Lekker een dagje uit met vriendinnen

Bezoek een Escape Room

Kunnen jullie een beetje samenwerken? Of is dit eigenlijk al gedoemd om te mislukken? Test de kracht van jullie vriendschap uit in een ware Escape room. Hierbij word je uitgedaagd om een ruimte zo snel mogelijk te verlaten, voordat de tijd om is. Hierbij moet je lastige opdrachten uitvoeren en ingewikkelde puzzeltjes en vraagstukken oplossen. Probeer een record neer te zetten of kom tot de conclusie dat dit écht niets voor jullie is.

Hoe het ook gaat, een Escape Room geeft garantie voor een geweldige tijd, een hoop gelach en een manier om jullie vriendschap nóg sterker te maken.

Bijzondere etentjes

Willen jullie samen heerlijk genieten als de horecagelegenheden weer geopend zijn? Maar wil je eigenlijk geen simpel etentje organiseren? Laat je dan verrassen door de mogelijkheden in de grootste steden van ons land. Neem Amsterdam en Rotterdam maar eens als voorbeeld. Hier zijn meerdere restaurants waar je leuke dinerspelletjes kunt doen. Zo zijn er bijvoorbeeld mysteries die je op kunt lossen. Waarbij je de mol en de verrader moet ontmaskeren. Of kies je voor een tochtje op een amsterdam party boat? Hier kun je genieten van wat quality time met je vriendinnen, goede muziek, lekker dansen op de boot en ook nog eens heerlijk eten & drinken.

Wanneer je eens iets anders wilt dan gewoon dineren in een restaurant, dan is er genoeg te vinden. Doe maar eens online research en laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden. Je zal versteld staan van het enorme aanbod!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *