Vrouwenwonen

Maak je eigen spa met een beton ciré badkamer

Badkamer

Droom jij al jaren van een heuse spa in je eigen badkamer? Dan is een beton ciré badkamer kopen bij HomeofConcrete echt iets voor jou. Dit merk biedt prachtig, kant en klaar microcement dat je gemakkelijk zelf kunt aanbrengen. Niks geen dure tegels of vaklui die een hoog uurloon vragen, jouw mooie spa-badkamer maak je namelijk helemaal zelf! Het enige wat je ervoor nodig hebt is een beetje geduld en een spaan of spackmes, daarmee breng je het beton ciré aan. HomeOfConcrete heeft beton ciré in veel verschillende kleuren. Ga je voor warm wit of liever een van de vele grijstinten? Ze hebben zelfs een hele mooie ‘black steel’ die antractiegrijs is. Super chic, maar wel donker voor een badkamer waar geen ramen in zitten.

Hoe breng je beton ciré aan?

Zelf je badkamer afwerken met betoncire is niet zo moeilijk. De wanden moeten wel relatief glad zijn, dus als dat niet het geval is dien je ze eerst af te werken. In sommige gevallen is het aan te raden een primer aan te brengen. Dit verbetert de hechting van het materiaal. Daarna kun je met een spaan of spackmes het beton ciré zelf aanbrengen. Het hoeft niet eens heel erg secuur te gebeuren, want beton hoort juist een beetje grof te zijn. Wees dus niet bang om te snel te werken of om her en der een bobbeltje over te houden. Overigens kun je het gewoon opschuren achteraf, op de website van HomeOfConcrete staat hoe je dat doet en met welk type schuurpapier.

Grove wanden in de woonkamer of keuken

Vind je de look van beton ciré super mooi en wil je graag iets vergelijkbaars in een andere ruimte? Dan is chalk paint iets voor jou. Dit is een super matte muurverf die een hele mooie, luxe look heeft. Letterlijk vertaald heet het krijtverf, wat de matte uitstraling verklaart. Ook dit is super makkelijk aan te brengen, gewoon met een roller zoals je normale muurverf aanbrengt. Het resultaat is stukken origineler en aparter dan wat je met normale muurverf zou bereiken, en is qua uitstraling een beetje te vergelijken met het beton ciré in je badkamer. Zo creëer je gemakkelijk een huis waarin de ruimtes in elkaar over lijken te lopen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *