KledingVrouwen

Maak je voorspel spannender dan ooit!

Maak je voorspel spannender dan ooit!

Direct paraat voor een heet seksavontuur of neem je toch liever de tijd? Wij vrouwen vinden het heerlijk om het hoogtepunt nog even uit te stellen en nog meer te genieten van de tijd met onze partner. Met een beter voorspel zal de seks nóg fijner zijn en bereik je een hoogtepunt om nooit te vergeten!

Het voorspel, niet altijd heb je hier even veel zin in. Net zoals niet alle mannen hier even veel voor te porren zijn. Dat geeft ook niet. Een vluggertje aan het begin van de dag kan soms net zo fijn zijn. Dat neemt echter niet weg dat het ook wel eens fijn kan zijn om meer tijd aan elkaar te besteden. Zeker als je altijd al moeite hebt om je voldoende te ontspannen of opgewonden te raken kan een heet voorspel eigenlijk niet ontbreken. Maar hoe ga je te werk? Hoe maak je jouw voorspel spannender dan ooit? In dit artikel geven wij een aantal spannende tips!

Bouw de spanning op met speeltjes

Elkaar teasen is de perfecte manier om het voorspel nog spannender te maken. Hierbij kunnen seksspeeltjes zeker van pas komen. Zorg er in elk geval voor dat er zeker geen penetratie is tijdens het voorspel. Daag elkaar uit.

Heb je echt veel lef? Maak dan gebruik van een slip met vibrator van Easytoys.nl en geef de afstandsbediening aan je partner. Ga vervolgens samen een stukje in de auto rijden of ga, als je het echt durft, op een terrasje of in een restaurant zitten. Ondertussen bepaalt je partner jouw genot. Wedden dat de vonken er vanaf vliegen als jullie eindelijk met elkaar onder de lakens kunnen kruipen?

sex toy met afstandbediening

Maak gebruik van een blinddoek

Wil je van een spannend voorspel genieten? Maak dan zeker gebruik van een blinddoek. Het zal je verbazen hoe heftig iedere beweging voelt als je een blinddoek draagt. Doordat je je zicht beperkt, zullen de andere zintuigen veel sterker worden. Hierdoor voelt iedere aanraking nog heftiger. Laat je daarom blinddoeken of blinddoek je partner om hem of haar op te winden. Langzaam, plagend of kietelend bepaal jij wat er gaat gebeuren. Dat maakt het allemaal nog lekkerder!

Stel een timer in

Lijkt het altijd alsof het voorspel al heel lang duurt, maar blijkt de gehele vrijpartij nooit langer dan tien minuten te duren? Stel dan eens een timer in voor het voorspel en zet deze op minimaal tien minuten. In die periode moet je je aandacht focussen op het voorspel. Hierbij laat je absoluut geen penetratie toe. Hierdoor word je heel creatief en zal je ook nog eens steeds heter worden. Let op: probeer te voorkomen dat je snel een orgasme krijgt, zodat je lang van dat hete gevoel kunt blijven genieten! Blijf dus teasen, maar stel het orgasme zo ver mogelijk uit.

Stel een timer in voorspel

Uitgebreide massage

Neem de tijd en geef hem of haar eens een uitgebreide massage. Maak gebruik van een volle fles (niet irriterende) massageolie en laat de private parts meegenieten van de massage. Het geeft wel een beetje rommel, maar het is het allemaal waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *