Vrouwen

Meer plezier tussen de lakens met een vibrator in huis!

wand vibrators

Vibrators. Er wordt misschien niet vaak over gesproken, maar heel veel vrouwen hebben tegenwoordig minstens één exemplaar in huis. Geen wonder, want vibrators zijn ontzettend goed voor je seksleven. Dit klinkt misschien vreemd. Zeker als je in een relatie zit. Bedenk echter wel dat het gebruik van seksspeeltjes of masturberen geen enkele afbreuk doet aan het seksleven met je partner. In tegendeel zelfs. Door regelmatig te masturberen (met of zonder speeltje) geef je je libido een boost, leer je je lichaam beter kennen en lukt het tijdens seks met je partner beter om te ontspannen en een orgasme te krijgen. Met een vibrator in huis geniet je dan ook van meer plezier tussen de lakens.

Ben jij nog niet in het bezit van een vibrator, maar denk je er wel over om er één aan te schaffen? Dan sta je voor een flinke uitdaging. Het aanbod is tegenwoordig ontzettend groot. Daarom zetten wij de bekendste vibrators voor je op een rijtje.

De wand vibrator

Als we kijken naar de wand vibrator, dan ontdekken we direct dat deze een zeer rijke en toch wel wat bijzondere geschiedenis heeft. Dit speeltje werd namelijk in eerste instantie niet direct op de markt gebracht voor dergelijke doeleinden. Het was officieel eigenlijk een massageapparaat. Daarom worden wand vibrators tegenwoordig ook wel gekscherend massagestaven genoemd. De hedendaagse modellen kenmerken zich door de enorme brede en ronde kop. Bovendien kunnen ze ook nog steeds als massageapparaat gebruikt worden. Een prima oplossing voor een massage met happy ending dus.

wand vibrators

Wand vibrators zijn vandaag de dag razend populair en dat heeft verschillende oorzaken. Allereerst beschikken ze over enorm krachtige vibraties. Dit is bijna door geen enkele andere vibrator te evenaren. Hierdoor wordt een orgasme bijna gegarandeerd en ook nog eens in no-time bereikt. Daarnaast kun je hem uitbreiden met verschillende wand vibrators opzetstukken, waardoor je eindeloos kunt variëren en optimaal kunt genieten. Door deze opzetstukken is het tevens mogelijk voor mannen om de vibrator te gebruiken. Van alle markten thuis dus!

De Tarzan vibrator

De Tarzan vibrator is wereldwijd de best verkochte vibrator ooit. Daarnaast is het misschien ook wel de bekendste. Het geheim achter deze vibrator is na gebruik direct duidelijk. Deze vibrator heeft namelijk – in tegenstelling tot veel andere vibrators – twee duidelijke functies. Hij kan zowel vaginaal gebruikt worden als enkel om de clitoris te stimuleren. Je beschikt dus eigenlijk over een vibrator en fijne dildo in één pakketje. De Tarzan kan je eenvoudig herkennen door de bijzondere vorm en weet menig vrouwenharten op hol doen te laten slaan.

G-spot vibrator

Dit is een iets minder bekende vibrator, maar als je hem eenmaal een keer gebruikt hebt wil je nooit meer anders. De G-spot vibrator is speciaal ontwikkeld om – je raadt het al – de G-spot te stimuleren. Dit resulteert in een nog intenser orgasme. Een G-spot orgasme voelt over het algemeen veel intenser aan dan een vaginaal- of clitoraal orgasme. Het is hierbij zelfs mogelijk om ‘spuitend’ klaar te komen. Dit wordt ook wel squirten genoemd. De meeste vrouwen omschrijven de eerste G-spot orgasme als ‘onbeschrijfelijk’. Toch lukt het maar zelden om dit zelf voor elkaar te krijgen. Met een G-spot vibrator moet dit echter zeker lukken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *