KledingmodeVrouwen

Met deze damesschoenen mag je echt gezien worden deze zomer!

damesschoenen zomer

We zijn momenteel allemaal min of meer aan het huis gekluisterd door de coronacrisis. Hoewel we steeds meer vrijheid krijgen, zijn we nog lang niet bij het ‘oude normaal’. Gedurende de intelligente lockdown is ook het modebeeld in Nederland enorm veranderd. De meeste mensen kozen voor een makkelijke outfit en investeerden ook niet meer in nieuwe items. Waarom zou je jezelf verzorgen als niemand het ziet? Het antwoord is echter simpel. Door jezelf te verzorgen, verzorg je ook je gemoedsrust. Je voelt je simpelweg fijner als je jezelf verzorgd. De hele dag op de bank hangen is ook niet alles. En nu we er steeds weer vaker op uit kunnen wil je natuurlijk ook weer schoenen waar je mee gezien mag worden.

Wil jij weer als vanouds de show stelen? Wij hebben een aantal modieuze dames schoenen voor je op een rijtje gezet. Daar mag je zeker mee gezien worden deze (vreemde) zomer!

Bijzondere kleuren

Deze zomer mogen we echt uitpakken. Liefhebbers van kleur kunnen hun hart ophalen. Niet alleen op het gebied van outfits mag je bijzondere kleuren gebruiken, maar ook op het gebied van damesschoenen. De kleurrijke twist maakt iedere outfit even stijlvol. Juist in deze tijd is het zo belangrijk om wat extra kleur en plezier aan je outfit toe te voegen. De wereld is namelijk al somber genoeg. En met die 1,5 meter afstand rock jij alsnog de kleurrijke en stijlvolle look. Wij durven te wedden dat alle hoofden om zullen draaien.

Kies bij voorkeur voor trendy kleuren zoals warm grijs, rose en champagne. Wil je nog net iets meer uitpakken? Kies dan voor felle neon kleuren zoals neon roze of neon geel.

Witte schoenen

Een paar witte schoenen mogen in geen enkele kledingkast ontbreken. Ze zijn perfect te stylen met vrijwel iedere outfit. Bovendien komen ze in vrijwel alle soorten en maten voor. Van prachtige enkellaarzen tot western boots en zelfs luchtige sandalen. We weten immers allemaal dat de zomers in Nederland zeer wisselvallig kunnen zijn. Zo heb je voor ieder weertype een geschikt paar schoenen. En zeg nou zelf: een extra paar schoenen kopen is altijd weer een feestje. In 2020 kan je niet meer om wit heen!

Witte schoenen

Sneakers

Een paar goede sneakers is vrijwel het hele jaar onmisbaar. Of je nu een nieuw paar schoenen voor de winter of de zomer zoekt, sneakers mogen nooit ontbreken! Toch zien we ieder jaar wel enorm veel verschillende stijlen. Dat is ook niet zo vreemd, want met sneakers kan je werkelijk alle kanten op. In de zomer van 2020 zien we vooral sneakers met opvallende en kleurrijke details. Zo is de panterprint ook deze zomer weer helemaal hot, maar zien we ook opvallende kleurtjes de revue passeren. Sneakers zijn dan ook de perfecte eyecatcher om jouw outfit net dat beetje extra te geven.

De hoogte in

In 2020 kunnen liefhebbers van hakken hun hart ophalen. Ook in de zomer mogen we weer de hoogte in. Enkellaarzen met hoge hak, pumps, slippers en sneakers met plateauzolen: het is werkelijk helemaal hot dit jaar! En nog een pluspunt: hoge hakken maken jouw benen optisch nog slanker. Perfect voor een zomerseizoen die met ‘corona snacken’ is begonnen dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *