Vrouwen

Natuurlijk krullend haar? Het antwoord is care free curl

Natuurlijk krullend haar? Het antwoord is care free curl

Je hoeft echt niet iedere dag krulspelden in te zetten of met de krultang aan de slag te gaan. Veel mensen hebben van zichzelf al een mooie slag of krullend haar. Om die slag of krul mooi te krijgen, speelt de verzorging van je haar een belangrijke rol. Ook de manier van knippen en de styling. Hoe kan je je natuurlijke krul extra stimuleren?

Slag in je haar

Heb jij slag in je haar, maar wil je wat meer krullen? Dan is het belangrijk om je haar op de juiste manier te verzorgen en behandelen. Laat het resultaat je verrassen! Wat kan je doen om meer krul te krijgen? Ga na het afdrogen van je haar voorover hanger en kneed je vochtige haar goed omhoog. Met de juiste producten krijg je met een natuurlijke slag een prachtig resultaat. Care free curl is ontwikkeld voor natuurlijk ogende styling van krullend haar.

Natuurlijke krullen stimuleren

In deze 4 stappen kun je jouw natuurlijke krul stimuleren: gebruik shampoo en conditioner die geschikt zijn voor jouw haartype. Wrijf je haar niet droog, maar kneed met een handdoek. Krullend haar kan het beste gekamd worden als het nog vochtig is en steil haar juist als het droog is. Gebruik stylingsproducten die ook bij jouw haartype passen. Bij 123Hair vind je veel geschikte producten.

Shampoo en conditioner

Bij natuurlijk krullend haar is het belangrijk dat je kiest voor shampoo en conditioner die bij dit haartype passen. De shampoo moet het haar versterken, maar het haar mag niet te zwaar worden. Ook moet de producten het haar gezond houden, beschermen en hydrateren. Aloë Vera is een ingrediënt dat erg goed is voor je haar. Het versterkt je haar, geeft glans en stimuleert het groeien van je haar.

Je haar drogen

Bij krullend haar kun je het beste je haar voorzichtig droog kneden met een handdoek. Door hard te wrijven, gaat je haar pluizen. Ook breekt je haar af en beschadigt het. Wil je meer volume? Ga dan voorover hang en föhn je haar pluk voor pluk.

Borstelen

Krullend haar kan het beste geborsteld worden als het nog vochtig is. Nog beter is het om het voorzichtig met je handen te doorkammen. Zo heb je de minste kans op het afbreken van je haar.

Goede stylingsproducten

Als je wilt weten welke producten voor jou de goede zijn, probeer dan verschillende stylingsproducten uit. Kijk wat voor jou het fijnste werkt. De producten moeten je haar versterken, maar niet verzwaren. Anders zakken de krullen uit. Gebruik niet te veel producten tegelijk. Dan heb je het meeste volume en ziet het er ook nog natuurlijk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *