Vrouwenwonen

Ontspannen in de badkamer

Ontspannen in de badkamer

Niets is zo lekker om even heerlijk te ontspannen in de badkamer. Een lekkere douche of even helemaal zen in de badkuip liggen. Komt je dit niet bekend voor en heb jij nog geen badkamer waar je tot rust kan komen? In dit artikel vertel ik je welke kleine aanpassingen je kan doen om dit wel voor elkaar te krijgen.

Laat niet alles rondslingeren

Zorg voor voldoende opslag om al je spullen op te bergen. Ik heb een hoop make-up en andere dingetjes dus ik heb aardig wat laatjes nodig. Ik denk niet dat ik hier uniek in ben. Wanneer je klaar bent met het gebruiken hiervan is het eenvoudig op te bergen. Neem hiervoor een badkamerkast of een badkamermeubel.

Koop niet teveel accessoires die niet praktisch zijn. Houd het eenvoudig en strak. Natuurlijk niet te strak, vind hier een gezonde balans voor.

Maak regelmatig schoon. Wanneer je dit niet vaak genoeg doet ontstaan er schimmels en muffe luchtjes. Ventileer de badkamer genoeg, dit gaat ook schimmels tegel.

Laat niet alles rondslingeren

Ga voor een stortdouche

Een douche op zich is al heerlijk maar je kan dit moment extra ontspannen maken. Installeer een regendouche waar je volledig onder kan staan. Zo blijf je heerlijk warm en kom je in een soort zen momentje. Een grote regendouche noemen ze ook wel een stortdouche. Dit gebruikt echter veel meer water dan een kleinere. Zo veel dat de water toevoer in je huis niet voldoende is. Als dit het geval is dan komen er geen goede stralen uit de stortdouche. Vraag hier naar wanneer je gaat voor een stortdouche. Trendy kleuren zijn zwart, goud, brons en koper.

Ga voor een vrijstaand bad

Dit is niet eenvoudig te realiseren. Veel badkamers hebben geen ruimte voor een bad, laat staan een vrijstaand bad. Een vrijstaand bad creëert een luxe uitstraling wat een positief effect heeft op je gevoel. Neem een bad wat lekker op temperatuur is en doe daar wat badolie in met een geur naar keuze.

Heb je gespannen spieren van een lange dag werk? Maak dan ook gebruik van badzout. Dit is ontzettend goed voor je spieren. Hierdoor kan je de volgende er weer tegenaan. Heb je nog geen bad en wil je een bad kopen? Kijk dan eens op Maxaro.nl.

Maak het af met een heerlijk muziekje. Iedereen heeft tegenwoordig een telefoon dus dit is zo gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *