VrouwenZakelijk

Papieren zakjes voor de leukste traktaties

Papieren zakjes voor de leukste traktaties

Vindt u het ook een steeds grotere uitdaging om een traktatie te bedenken die aan alle eisen voldoet? Zo moet het gezond zijn, geschikt zijn voor meerdere allergieën én ook nog eens leuk verpakt zijn. Voor dat laatste hebben wij een goede oplossing waarmee origineel bent én ook nog eens laat zien dat u denk aan het milieu. Papieren zakjes zijn namelijk een ideale verpakking voor etenswaren zoals traktaties. Doordat ze van papier zijn, is het niet schadelijk voor het milieu. Tevens zijn de zakjes op te leuken met bijvoorbeeld een bijpassend gekleurd touwtje of een gepersonaliseerde sticker.

Papieren zakjes voor kantoorbenodigdheden

Niet alleen etenswaren, ook kantoorbenodigdheden kunt u eenvoudig in deze zakjes bewaren. Doordat ze van papier zijn, kunt u er gemakkelijk op schrijven wat de inhoud is. Zo nemen uw paperclips, plakband of elastiekjes niet onnodig veel ruimte in en kunt u het gemakkelijk ordenen. Uitlenen van uw spullen wordt daarbij een stuk makkelijker (zet direct even uw naam op het zakje, zodat ze weten naar wie de spullen terug moeten).

Papieren zakjes voor uw knutselhobby

Kraaltjes, pinnetjes, draadjes. Veel creatieve hobby’s die binnenshuis worden uitgevoerd gaan gepaard met kleine onderdelen. Ideaal, wanneer u al die losse onderdelen eenvoudig en overzichtelijk kunt bewaren. Sorteer op kleur, grootte of andere kenmerken en schrijf deze gewoon op het zakje zelf. Zo heeft u niet veel ruimte nodig om uw spullen te bewaren en pakt u ze voor de volgende knutselbeurt er gemakkelijk weer uit.

Zo haalt u de zakjes in huis

U leest het al, van papieren zakjes kunt u er nooit genoeg in huis halen. Daarom is het aan te raden een flinke voorraad in huis (kantoor of winkel) te hebben. Kies eenvoudig online uw voorkeur voor kleur, afmetingen en hoeveelheid. Dan heeft u ze morgen al in huis. Als u bij Rotim bestelt in ieder geval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *