wonen

Schaf nu shutters aan

Schaf nu shutters aan

Van vroeger uit zijn shutters enkel en alleen bedoeld om een raam hermetisch af te sluiten, van zowel het licht als de buitenwereld. Vandaag de dag zijn shutters een nieuwe decoratie trend. Natuurlijk kunnen de shutters nog steeds ramen afsluiten, maar ze zijn ook een sfeervolle blikvanger. Shutters zijn houten luiken die voorzien zijn van verstelbare lamellen. Deze worden met de hand bediend, zo kun je een luik helemaal open zetten of juist gesloten. Wil je meer weten over shutters? Wij vertellen je er graag alles over in deze blog.

Op maat gemaakte shutters

Shutters zitten in een frame verwerkt, hierdoor kunnen alle shutters op maat gemaakt worden waardoor je zeker weet dat ze het raam volledig afsluiten. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de lamellen op een andere stand te zetten. Op deze manier zorg je ervoor dat er altijd de juiste hoeveelheid licht de ruimte in komt. Wanneer je shutters aanschaft heb je de keuze uit verschillende kleuren. Er zijn dus altijd wel shutters te vinden die passen bij jouw interieur.

Wat zijn de voordelen van shutters?

Shutters worden tegenwoordig vooral gezien als raamdecoratie, maar wist je dat ze ook nog eens ontzettend isolerend zijn? Met shutters houdt je in de winter de warmte binnen en in de zomer blijft je huis lekker koel. Dit is natuurlijk ook fijn om terug te zien op de energierekening. Een ander voordeel van shutters is dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Je veegt er een keer met een doekje overheen en al het stof is verdwenen. Erg handig voor stoffige ruimtes, maar ook zeker voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Shutters zijn ook kindvriendelijk, er zitten geen touwtjes aan waar kinderen aan kunnen trekken. Ook zijn de shutters eenvoudig te bedienen waardoor ook kinderen de shutters gemakkelijk kunnen bedienen.

Wat zijn de voordelen van shutters_

Waar schaf je shutters aan?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van shutters op maat? Bekijk dan eens de verschillende shutters van Van Eyck Shutters. Deze partij heeft een ruim assortiment shutters die altijd op maat gemaakt kunnen worden. Zo kun je hier terecht wanneer je op zoek bent naar shutters voor speciale vormen ramen of kantelramen. Ook hebben zij verschillende collecties, er is dus altijd wel een shutter voor jouw interieur. Neem snel een kijkje op hun website en bekijk de vele mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *