Vrouwen

Seksspeeltjes introduceren in de slaapkamer

Seksspeeltjes introduceren in de slaapkamer

Je bent tegenwoordig vrijwel geen uitzondering meer als je als vrouw van seksspeeltjes geniet. Jij weet inmiddels als geen ander hoe fijn het kan zijn om jezelf met dames seksspeeltjes te verwennen. Maar hoe geweldig zal het wel niet zijn als je ook je partner hierbij kunt betrekken. Hierdoor breng je een geheel nieuwe dimensie in je eigen seksleven. Maar hoe introduceer je seksspeeltjes in de slaapkamer? Veel mannen zijn immers bang dat hun mannelijkheid hierdoor wordt aangetast. Waarom zou zijn vrouw gebruik moeten maken van seksspeeltjes? Kan hij haar zelf niet bevredigen? Dit zijn allemaal vragen en onzekerheden waar de man mee te kampen kan krijgen. Het is jouw taak om deze onzekerheden te voorkomen. Maar hoe pak je dat aan?

Laat hem aan het idee wennen

Allereerst is het belangrijk om hem aan het idee te laten wennen. Weet hij immers wel dat je zelf seksspeeltjes gebruikt of is dit geheel nieuwe informatie voor hem. Als jij plotseling speeltjes uit het nachtkastje trekt en hij geen idee heeft waar deze vandaan komen, is het voor hem waarschijnlijk al lastiger om dit te accepteren.Vertel en deel daarom jouw fantasieën en leg uit waarom je het soms fijn vindt om te masturberen met seksspeeltjes. Sommige mannen vinden het zelfs heel sexy om dit van hun eigen vrouw te weten.

sexspeeltjes vrouw

Laat weten dat je wel degelijk tevreden bent

Sommige mannen zijn bang dat sextoys hun taak in de slaapkamer overnemen. Misschien is hun vriendin of vrouw wel niet tevreden met het formaat van hun penis of wordt zij niet op de juiste manier bevredigd. Hierdoor kan een man het heel moeilijk vinden om seksspeeltjes in de slaapkamer te vinden.

Aan jou de taak om te laten weten dat dit niet het geval is. Seksspeeltjes zijn geen concurrentie. Het zijn gewoon hulpmiddelen om het genot nog meer te vergroten en bovendien het eigen lichaam beter te leren kennen. Door seksspeeltjes in de slaapkamer te introduceren kunnen jullie elkaar bovendien ook beter leren kennen. Hierdoor zal je seksleven nog beter worden.

Bouw het langzaam op

De eerste keer dat je seksspeeltjes in de slaapkamer wilt introduceren, is het belangrijk om het rustig op te bouwen. Kies liever voor een klein exemplaar dan een indrukwekkend grote dildo. Dit kan je vriend niet alleen afschrikken, maar hem ook het idee geven dat hij er niet meer toe doet in de slaapkamer.

Kies daarom eerst voor de wat kleinere en minder angstaanjagende speeltjes en bouw dit langzaam op. Als hij er eenmaal aan gewend is kunnen jullie samen op zoek gaan naar meer kinky sekstoys. Bovendien kan het ook nog eens heel spannend zijn om samen de juiste seksspeeltjes te kopen. Als je van zijn inbreng gebruik maakt, zal je merken dat dit een geheel nieuwe dimensie naar de slaapkamer brengt.

Vind je het enorm moeilijk om over je seksleven te praten met je partner? Probeer dan eens wat dingen op te schrijven. Vertel hem hierin over je fantasieën en wat je fijn vindt. Zo breng je het gesprek op gang en is het veel eenvoudiger om eerlijker tegen elkaar te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *