KledingVrouwenwonen

Strijken met een stoomgenerator: maak van strijken een feestje!

strijken met een stoomgenerator

Strijken… laten we eerlijk wezen, het is niet onze grootste hobby. Een drukke baan combineren met het gezinsleven is al moeilijk genoeg, de huishoudelijke taken maken het bijna onmogelijk. Iedere moeder weet hoeveel was er wekelijks wordt geproduceerd. Het wassen is geen probleem. Je drukt op een knop en de wasmachine doet zijn werk. Wanneer je de was uit de wasmachine haalt, slaak je een vermoeide zucht. Wéér al die kreukels! Dat wordt strijken geblazen. Je ziet jezelf weer uren met een strijkbout in je handen staan en krijgt direct zin om alle gekreukelde bloesjes in de vuilnisbak te gooien. Daar heb je nu echt geen zin of tijd voor. Gelukkig bestaat er een minder radicale oplossing: koop een strijkijzer met een stoomgenerator. Hiermee strijk je niet alleen veel sneller en efficiënter, maar beleef je ook nog eens veel lol in dit, normaal zo vervelende, klusje. Wij geven je 4 voordelen van strijken met een stoomgenerator.

1.         Moeiteloos strijken

We kennen allemaal wel de nadelen van zeer zware strijkijzers. Met moeite verplaats je deze over jouw favoriete kledingstukken en na enkele minuten strijken heb je al pijn in je arm en hand. Dat maakt het klusje er niet leuker op, daarnaast doe je er zo nog langer over. Voor snel en efficiënt strijken is het essentieel om moeiteloos te kunnen werken. Daarbij is een licht strijkbout van cruciaal belang. De strijkijzers met stoomgenerator maken dit mogelijk. Zij staan bekend om hun vederlichte kwaliteiten, waardoor moeizaam strijken verleden tijd is.

2.         Snel strijken

Naast het comfortabele armgevoel tijdens het strijken, kan je met deze strijkijzers ook nog eens volgens het ‘boekje’ sneller strijken. In de praktijk blijkt een strijkijzer met stroomgenerator tweemaal zoveel continue stroom te leveren. Uit recent onderzoek blijkt dat dit ongeveer 30 minuten per week kan besparen! 30 minuten die je door kan brengen met familie, vrienden en je gezin. Samen lekker shoppen voor koffers voor jullie volgende hoteltrip. En geen zorgen meer over gekreukelde kledingstukken. Allemaal dankzij een strijkbout met een stoomgenerator!

3.         Regel zelf de temperatuur en voorkom brandplekken

Traditionele strijkijzers kennen vaak maar twee standen: uit of aan. Als je hem aangezet hebt, wordt deze direct gloeiend heet. Zo heet dat je hem moet blijven bewegen om geen brandplekken te veroorzaken. We hoeven jou niet te vertellen hoe vaak dit mis gaat. Vrijwel iedere vrouw heft zich een keer schuldig gemaakt aan het veroorzaken van brandplekken in kleding. Door middel van een strijkbout met een stoomgenerator is dit probleem echter verleden tijd. Deze beschikken over een handige functie om zelf de temperatuur te reguleren. Het strijkijzer kan zo zelfs gedurende een langere periode op kledingstukken blijven liggen, brandplekken niet gezien!
regel de temperatuur

4.         Kies voor een strijkijzer met groot waterreservoir

Iedere strijkbout met een stoomgenerator wordt voorzien van een waterreservoir. De ene groot, de ander klein. Wij raden aan om voor een strijkijzer met groot waterreservoir te kiezen. Dit geeft immers enorm veel voordelen. Dankzij een groot waterreservoir is het mogelijk om binnen korte tijd grote hoeveelheden kleding in één keer te strijken. Je hoeft hierbij niet te stoppen om het reservoir bij te vullen. Zo is het klusje snel geklaard.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *