Uncategorized

Tips voor logées over de vloer!

Logeren is één van de gezelligste dingen om te doen. Als er iemand op bezoek komt uit een andere stad dan is het juist heel leuk als iemand bij je komt slapen, in plaats van dat die persoon naar een hotel gaat om te overnachten. Maar als er iemand op bezoek komt, wil je die persoon natuurlijk ook ontzettend welkom laten voelen. Als je bijvoorbeeld een specifieke logeerkamer hebt dan is het heel makkelijk om een comfortabele plek te maken voor logees. Heb je dit niet, dan kan het belangrijk zijn om een aantal flexibele dingen in huis te hebben zodat je snel een comfortabel plekje kunt creëren voor je gasten.

Het belangrijkste punt: het logeerbed!

Het eerste, en ook wel het belangrijkste voor een logee, is natuurlijk het bed zelf. Vouwbedden zijn bijvoorbeeld ideaal voor dit soort situaties. Ze zijn flexibel, want je kunt ze zo neerzetten. Ze zijn over het algemeen ook snel weer op te ruimen en dat is fijn als je daarna de ruimte weer opgeruimd wilt hebben. Dit is bijvoorbeeld erg nuttig als de logee in de woonkamer slaapt en je snel weer moet opruimen om daarna te ontbijten (met je logee natuurlijk). Verder neemt een vouwbed ook niet veel ruimte in. Dat is ook erg prettig, helemaal als je huis niet zo groot is.

Zo zorg je voor flexibele comfy plekje voor je logee

Naast het bed zelf is het natuurlijk ook belangrijk om alle andere gadgets op orde te hebben. Een katoenen dekbed kan erg comfortabel zijn voor een gast. Helemaal is het in de winter ontzettend belangrijk om een goed dekbed in huis te hebben voor een gast. Als je een flexibele plek wilt hebben voor gasten dan zou je misschien een winter / zomer dekbed kunnen aanschaffen. Meestal kun je deze namelijk makkelijk van elkaar afwisselen. Dat is altijd belangrijk als je een flexibele plek wilt maken voor een logee. Dit soort dingen nemen qua ruimte weinig plek in nemen, zijn snel op te ruimen en hebben ook meerdere functies. Dat is de grootste tip voor een flexibele slaapplek.

Een vaste plek voor de gast

Als je de luxe hebt om een vaste plek te maken voor een gast in een logeerkamer, dan kun je ook investeren in wat sfeervollere dingen waardoor het een speciale plek wordt. Een bezoeker zal zich dan zeker ontzettend welkom voelen als je net dat beetje extra investeert. Je kunt bijvoorbeeld een klamboe tent van weidswonenenslapen.nl aanschaffen zodat je een mooie toevoeging hebt. Dit geeft namelijk een mooie en unieke sfeer in een kamer. Daarnaast is het zo dat een klamboe in de zomer ontzettend fijn is tegen de muggen. Naast een klamboe kun je ook kijken naar kunstwerkjes die leuk zijn voor in de kamer. Dit geeft ook altijd extra sfeer, maar ook kleur. Daarnaast kun je ook zorgen voor gasthanddoekjes en andere fijne dingen die een gast nodig heeft tijdens het verblijf.

 

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *