KledingmodetrouwenVrouwen

Tips voor het uitkiezen van de mooiste bruidssieraden

Tips voor het uitkiezen van de mooiste bruidssieraden

Heb je eindelijk een jurk weten te kiezen voor jouw bruiloft? Dan zal je vast denken dat het moeilijkste deel erop zit. Maar niets is minder waar. Bruidssieraden uitkiezen is misschien nog wel moeilijker. Maar wees gerust. Met de tips die wij je gaan geven zal het een stuk gemakkelijker voor je zijn.

Houd het simpel

Maak het niet moeilijker dan het al is. Bij bruidsaccessoires houd je het liever simpel. Heb je een bruidsjurk waar veel bijzondere elementen in zitten? Zoals steentjes bijvoorbeeld? Dan kies je liever voor weinig sieraden die ook niet zo opvallen. Wat wel raadzaam is, is om een sieraad uit te kiezen waar je wel mee wilt opvallen. Denk aan een armband of oorbellen die opvallen. Maar wanneer jouw jurk al is voorzien van de nodige bijzonderheden. Wil je niet gaan overdrijven door ook nog eens veel opvallende sieraden te dragen.

Viva / Bridal

Maak mooie combinaties

Uiteraard wil je dat jouw sieraden bij je jurk passen. Vraag dan ook advies bij de winkel waar je jouw sieraden koopt. Maar er zijn een aantal combinaties die altijd goed zijn. Denk bijvoorbeeld trouwjurk in de kleur donker ivoor. Deze combineer je heel goed met gouden sieraden. Vermijd hierbij zilveren sieraden. Maar wanneer je een kleur zoals blush hebt. Is het juist goed om deze ook in jouw sieraden te laten verschijnen.

Maar overdrijf niet met combinaties

Combinaties zijn goed. Maar je wilt niet overdrijven. Sieraden sets die helemaal zijn afgestemd op de jurk kun je dan ook beter niet dragen. Dat was vroeg misschien leuk. Maar tegenwoordig doe je dit liever niet meer. Uiteraard kun je er wel voor zorgen dat het licht zal matchen. Maar overdrijf hier niet in.

Let goed op de halslijn

De halslijn is erg belangrijk bij het kiezen van sieraden. Zo kun je bij een strapless halslijn heel goed een ronde ketting dragen. Bij een lage rug kun je een ketting dragen, dat op je rug zit. Ook wel een omgekeerde ketting genoemd. Draag je een V-hals? Dan is een druppelvorm perfect voor jou. Ten slotte wil je een ketting bij een hoge halslijn vermijden. Dit zal er nooit mooi uitzien.

Laatste tips

Ten slotte willen we je nog enkele laatste tips geven. Zo raden we je aan om alleen sieraden te kopen die echt bij jou passen. We kunnen zoveel tips geven als je wilt. Maar wanneer de sieraden goed bij je jurk passen maar niet goed bij jouzelf. Dan kun je jezelf er alsnog ontevreden in voelen. En dat is natuurlijk het laatste wat je wilt tijdens je bruiloft. Neem dan ook iemand bij het kopen die jou goed kent. Zo kun je nog eens afwegen of het bij persoonlijke stijl past. Of dat het slechts goed bij je jurk past.

 

Daarnaast raden we je af om te bezuinigen op je sieraden. Je wilt er mooi uitzien. En als het goed is trouw je maar één keer. Door wat meer uit te geven, kun je er wel zeker van zijn dat je jezelf goed voelt. Want voor onzekerheid is absoluut geen tijd tijdens jouw bruiloft.

 

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *