KledingmodeVrouwen

Top 3 duurzame yoga broeken

Top 3 duurzame yoga broeken

Wanneer je aan yoga doet is de kleding die je draagt een van de minst belangrijkst aspecten. Echter kan het motiveren om voor kleding te gaan waar je jezelf comfortabel in voelt. Ook is de duurzaamheid van de kleding iets om rekening mee te houden. Je wilt natuurlijk kleding dragen die op een eerlijke, milieuvriendelijke manier zijn geproduceerd.

Waarom duurzame en eerlijke yoga kleding?

Duurzaamheid is vandaag de dag erg belangrijk voor een groot aantal mensen. En dat is niet zomaar. Het klimaat gaat achteruit en dit wordt ook steeds beter merkbaar. Men denkt dat de kledingindustrie een van de meest vervuilende industrieën is van het moment. De vraag naar duurzame yoga kleding neemt dan ook sterk toe. Wanneer je een biologische yoga broek koopt, ben je er zeker van dat deze broek is eerlijk en milieuvriendelijk is gemaakt. Zo draag je jouw steentje bij aan een beter milieu. Het voelt gewoon goed om duurzame, eerlijke kleding te dragen. En zo ga je extra gemotiveerd naar de yoga.

Urban Goddess

Yoga broeken van Urban Goddess zijn eerlijk en betaalbaar. Daarnaast zien ze er erg mooi uit. Het merk komt uit Amsterdam, waar yoga zeer populair is. De broeken zijn gemaakt met het moderne stadsleven in het achterhoofd. Namelijk praktisch en druk. Je kunt met de broeken jouw favoriete yoga-oefening uitvoeren. Maar hierna kun je ook heel goed door de stad lopen met dezelfde broek door de mooie uitstraling ervan.

De yogakleding van Urban Goddess is gemaakt op een eerlijke manier en het katoen is biologisch. Urban Goddess biedt veel verschillende yogabroeken aan. Zo zijn er ook de welbekende los vallende yogabroeken beschikbaar. Ook hebben veel broeken een riem zodat je ervoor kunt zorgen dat je broek goed blijft zitten en dat het strak genoeg aanvoelt.

Benieuwd naar welke yogabroek goed bij je past? Doe dan vooral eens inspiratie op. Zie hieronder de top-3 duurzame yogabroeken van Urban Goddess!

Yoga Broek Dakini – Bali spirit

Deze biologische yogabroek van Urban Goddess wordt ook wel de moderne Alladin pants genoemd. De broek is gemaakt van zacht biologisch katoen waardoor het erg comfortabel zit. Daarnaast zit er een band op die niet alleen strak genoeg is om je buik, maar ook nog eens flatteus is. Ten slotte zijn de pijpen wijd en zijn de onderkant van de pijpen strakke, slanke enkelbanden. Op deze manier blijft je broek goed hangen wanneer je lichaam ondersteboven houdt voor een oefening.

Yoga Broek Dakini – Bali spirit

Yoga Broek Life is a Dance – Urban Black

Life is a dance is een broek die comfortabel zit en een loose fit heeft. Met het trekkoordje houd je het op de juiste plek. Bij de kuiten en enkels is de broek wat strakker. Je broek heeft een loose fit, maar heeft toch een mooie vorm aan het lichaam.

Yoga Broek Life is a Dance – Urban Black

Yoga Broek Pranafied – Volcanic Glass

De Pranafied yogabroek is een erg hippe broek, mede door de bell bottoms. De broek is van zware kwaliteit gemaakt maar de bewegingsvrijheid wordt zeker niet teniet gedaan. Bovenaan zit een gerimpeld detail om de broek helemaal af te werken.

Yoga Broek Pranafied – Volcanic Glass

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *