Kledingmode

Top 3 merken wandellaarzen voor vrouwen

Top 3 merken wandellaarzen voor vrouwen

Een groot deel van de Nederlandse vrouwen is dol op wandelen. Gek is dat ook niet, want door te wandelen kom je snel aan de minimum aanbevolen hoeveelheid dagelijkse beweging én het is ook nog eens heel leuk. Je kunt onderweg genieten van de mooiste plekjes in de natuur en Nederland opnieuw ontdekken. Bovendien is het ook nog eens voor vrijwel iedereen een haalbare sport. Of je nu over een ijzersterke conditie beschikt of al jaren enkel achter de computer zit, wandelen kan iedereen. Mits je natuurlijk wel over de juiste wandellaarzen beschikt!

Met goede wandellaarzen is lang wandelen geen enkel probleem meer. Door de kwaliteit en het comfort van de laarzen kun je moeiteloos lange afstanden afleggen, zonder pijn in de voeten te ervaren. Daarnaast is de styling van outdoorlaarzen tegenwoordig tijdloos. Ze zijn stijlvol en zelfs verkrijgbaar in hippe kleuren. Hierdoor hoeven wandellaarzen helemaal niet meer saai te zijn of een afbreuk te doen aan je outfit.

Ben jij op zoek naar een (nieuw) paar wandellaarzen? Maar ben je nog niet geheel overtuigd van het soort laars dat je aan wilt schaffen? Wij helpen je graag op weg en zetten de top 3 merken wandellaarzen voor vrouwen voor je op een rijtje.

1.    Outdoorlaarzen van Ariat

Het merk Ariat is één van de bekendste merken op het gebied van wandelschoenen. De meeste liefhebbers van wandelen zijn dan ook wel bekend met dit merk. Opvallend genoeg begon dit merk in eerste instantie niet met het vervaardigen van wandelschoenen. Ze vergaarden faam toen ze prachtige en kwalitatieve jodphurschoenen op de markt brachten. Bijna iedere ruiter is bekend met de jodphurs van Ariat. Door die populariteit zagen de makers van dit merk hun kans om het assortiment te vergroten én nog meer bijzondere schoenen en laarzen op de markt te brengen. Ook hun assortiment aan wandellaarzen begon toen in rap tempo te groeien.

De outdoorlaarzen van Ariat worden opvallend vaak door ruiters gebruikt. Logisch ook, want zij zijn door de paardenwereld al bekend geraakt met dit merk. Inmiddels begint dit (gelukkig) ook wel te veranderen en kunnen steeds meer mensen genieten van de positieve eigenschappen van de schoenen van Ariat. Wandelaars, mensen die hun hond dagelijks voor lange wandelingen meenemen, enzovoorts. De outdoorlaarzen van Ariat zijn zó trendy en tijdloos dat er zelfs genoeg mensen zijn die deze laarzen ook in het alledaagse leven dragen. Multifunctioneel dus die laarzen.

Ariat

2.     Waldhausen

De outdoorlaarzen van het merk Waldhausen zijn tevens multifunctioneel. Ze kunnen zowel gebruikt worden in het dagelijkse leven door hun trendy look als tijdens het maken van lange wandelingen. Daarnaast heeft Waldhausen ook nog eens een enorme lijn vol rijlaarzen uitgebracht. Deze zijn waterdicht én bieden voldoende comfort om van iedere rit te kunnen genieten. Met een stel laarzen van Waldhausen doe je je voeten zeker een plezier. Daarnaast blijven ze onder iedere omstandigheden lekker warm.

3.    Dubarry

Dubarry is een Iers merk en heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen van outdoorlaarzen. Hoewel ze ook andere soorten schoenen produceren, staan ze met name bekend om de kwalitatieve laarzen die ze op de markt hebben gebracht. Hiervoor worden enkel de meest hoogwaardige materialen gemaakt, wat een optimaal draagplezier oplevert. Naast dat ze voor veel comfort zorgen tijdens het wandelen, kunnen ze ook heel eenvoudig in het dagelijkse leven worden gedragen. Met hun stijlvolle uitstraling complimenteren ze iedere outfit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *