Gezondheid

Verhouding PG/VG van e-liquids

e-liquids verhouding pg:vg

Wanneer u allergisch bent voor bepaalde stoffen in e-liquids, betekent dit nog niet dat je helemaal geen e-sigaretten kunt gebruiken. Het ligt namelijk maar net aan de verhouding tussen bepaalde stoffen. Dit zijn Propylene Glycol (PG) en Vegetal Glycerin (VG). Waar PG het keelgevoel bepaalt, zorgt VG voor de hoeveelheid damp van de e-sigaret. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Het is niet zo dat je moet kiezen tussen beide stoffen, er zijn veel e-liquids die voor de helft uit deze stoffen bestaan. 50% PG en 50% VG dus.

Kies e-liquids met volledig VG

Hoewel de meeste e-liquids voor de helft uit PG en voor de andere helft uit VG bestaan, zijn er ook e-liquids die voor 100% uit VG bestaan. Dit is ideaal voor gebruikers van e-sigaretten die allergisch zijn voor PG. Het merk Virgin Vapor richt zich volledig op e-liquids die alleen uit VG bestaan. Bij Virgin Vapor wordt alleen maar gebruik gemaakt van organische ingrediënten, dus zonder kunstmatige toevoegingen. Dus, ben je allergisch? Selecteer jouw e-liquids hierop en je kunt met gerust hart jouw e-sigaret opsteken.

kies e-liqduids volledig VG

Vraag het de specialisten

Zeker als het gaat om allergieën en gezondheid, is het aan te raden om altijd eerst advies in te winnen bij specialisten. Medewerkers van E-liquidmania weten precies welke soorten e-liquids geschikt zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde stoffen. Zij kunnen aan de hand van jouw wensen precies vertellen welke e-liquids uit het grote assortiment je gerust kunt bestellen. Neem telefonisch contact op of stuur een mail. Met jaren ervaring in de branche krijg je altijd de juiste geselecteerde e-liquids. Er is altijd een passende oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *