wonen

Verschillende soorten stijlen eettafels

Verschillende soorten stijlen eettafels

Eettafels zijn er in verschillende soorten en maten. Geen huis is hetzelfde, dus daarom moet je kijken wat het beste bij jou in huis past. Komt een ronde eettafel beter uit of is een rechthoekige tafel handiger? Passen de stoelen onder een tafel met vier poten of is een poot in het midden makkelijker?

Mix en match je eettafel

Een van de voordelen die Mix & Match met zich meebrengt, is dat je nooit meer keuzestress hoeft te ervaren. Stel je hebt al eetkamerstoelen gekocht en zoekt hier nog een tafel bij, dan hoeft dit niet in dezelfde stijl. Ook de andere tafels in huis kunnen een totaal andere stijl hebben. Het is tegenwoordig een trend om verschillende stijlen te mixen. Doordat je hier je eigen draai aan geeft, vind je bij niemand dezelfde samenstelling. Heel origineel dus!

Gebruik het filtermodel

Bedenk goed waar jouw voorkeur ligt, zodat je gemakkelijker kan zoeken naar de juiste keukentafel. Er is namelijk een ruime keuze, wat het natuurlijk niet makkelijker maakt. Bedenk allereerst of je wilt mixen en machten of dat je het in de zelfde stijl wilt houden. Heb je een keuze gemaakt welke stijl je wilt? Ga dan nadenken over het materiaal van de eettafel. Voor het blad bestaan er veel soorten hout, maar ook bijvoorbeeld marmer. Ook kan je nadenken over de vorm van de eettafel, wil je een ronde, ovalen of juist een rechthoekige? Als laatste kan je de kleur kiezen. Ga je voor iets opvallends, zodat het mooi breekt met de rest van het interieur? Of kies je toch voor bruin en onopvallend? Aan jou de keuze!

Vind jou eettafel bij Sfeer.nl

Bij Mix & Match heb je de nodige keuzevrijheid. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om écht te variëren qua stoelvormen, maar misschien vind jij het wel veel mooier om dezelfde stoelen te kiezen maar dan in uiteenlopende kleuren. Jij bent degene die dat bepaalt! Kies dan een mooie eettafel van Sfeer.nl. Deze webshop heeft zeer luxe tafels die jouw woning de nodige klasse meegeven. Sfeer.nl kenmerkt zich door snelle verzending en een hoge klanttevredenheid, dus twijfel niet om hier de eetkamertafel van jouw dromen te bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *