Vrouwen

Voordelen van een clitoris vibrator

Voordelen van een clitoris vibrator

Vrouwen die veel aandacht besteden aan hun seksuele gezondheid leven ook een langer leven. Althans dat blijkt uit verschillende onderzoeken. We weten natuurlijk allemaal hoe fijn het kan zijn om een seksuele relatie te onderhouden. Niet alleen met een partner, maar ook met jezelf. Soloseks is allang geen taboe meer. Ook het gebruik van seksspeeltjes wordt tegenwoordig gewoon besproken. Maar er zijn maar weinig vrouwen die ook echt de voordelen van het gebruik van seksspeeltjes kennen. Want waarom zou je een clitoris vibrator kopen als je hetzelfde effect ook op een andere manier kunt bereiken? Wat zijn hier precies de voordelen van?

Wat is een clitoris vibrator?

Een clitoris vibrator is, zoals de naam al doet vermoeden, een speciale vibrator die met name de clitoris stimuleert. De trillingen van de vibrator zorgen voor ultiem genot. En omdat de meeste vrouwen enkel een clitoraal orgasme kunnen krijgen is dit een speeltje die ook bij iedere vrouw past. Bovendien is deze zeer eenvoudig in gebruik.

Er zijn heel veel verschillende soorten clitoris vibrators verkrijgbaar. Hierdoor kun je deze geheel naar eigen wens aanpassen. Hou er hierbij bijvoorbeeld ook rekening mee waar je het seksspeeltje wil gebruiken. Wanneer je graag masturbeert onder de douche of in bad, dan is het bijvoorbeeld belangrijk dat het speeltje volledig waterdicht is. Lang niet alle clitoris vibrators zijn tegen onderdompeling bestand. Zodra de batterijen met water in aanraking komen, dan kan je het speeltje meestal direct in de prullenbak gooien. Voorkom dit door eerst goed uit te zoeken welke vibrators waterdicht zijn en welke niet. Benieuwd naar de voordelen van een clitoris vibrator of seksspeeltjes in het algemeen? Lees dan snel verder.

clitoris vibrator

Perfect voor problemen in het seksleven

Uit onderzoek blijkt dat de meeste mannen en vrouwen wel tevreden zijn over hun seksleven. Toch is er ook nog altijd een kleine groep waar het niet zo lekker loopt. Bijvoorbeeld omdat de vrouw moeite heeft bij het krijgen van een orgasme of omdat het verschil in libido ontzettend groot is. Een clitoris vibrator kan hier zeker bij helpen. Hiermee leer je jezelf op een andere manier te verwennen en ontdek je wat je prettig vindt en wat juist niet. Hierdoor is dit ook makkelijker aan te geven tijdens seks met je partner.

Daarnaast kan een clitoris vibrator ook gebruikt worden tijdens de seks met je partner. Bijvoorbeeld omdat je het lastig vindt om een orgasme te krijgen. Er zijn maar weinig vrouwen die een vaginaal orgasme kunnen krijgen. Wanneer je penetratie combineert met een clitoris vibrator vergroot je je kansen op extra genot. Bovendien zijn de trillingen vaak ook voor de man te voelen, wat hem ook nog wat extra sensatie geeft.

Belang van een orgasme

Natuurlijk maakt het helemaal niet uit of je wel of geen orgasme krijgt tijdens de seks. Het gaat niet alleen om een orgasme. Maar het is natuurlijk wel enorm prettig om er toch één te krijgen. Sterker nog: de meeste mensen beschouwen een orgasme als ultiem geluk. Het gevoel dat je alles kunt loslaten en even volledig kunt ontspannen. Orgasmes kunnen dan ook zeker helpen in stressvolle periodes om je hoofd leeg te krijgen. Hierbij maakt het niet uit of je een orgasme krijgt tijdens de seks met je partner of wanneer je de hand aan jezelf legt met een clitoris vibrator. Een orgasme maakt je simpelweg héél gelukkig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *