VakantieVrouwen

Waarom je met je beste vriendin op een stedentrip reis door Europa moet!

Waarom je met je beste vriendin op een stedentrip reis door Europa moet

Intensief. Hilarisch. Onvergetelijk. Er gaat niets boven een stedentrip met je beste vriendin. Je zult zoveel gekke en hilarische herinneringen samen maken, en iemand hebben die er voor je is, wat je ook het vertrouwen geeft om te ontspannen en te genieten van een goedkoop weekendje weg.

Hoewel een stedentrip met je beste vriend soms je vriendschap tot het uiterste kan testen, zul je nog dichterbij komen dan voorheen. Hier zijn onze top 6 redenen waarom je het minstens één keer zou moeten proberen.

1. Zij is de yin van je yang

We hebben allemaal situaties, mensen en dingen waar we niet mee om kunnen gaan. Maar het mooie van je beste vriendin is dat ze je aanvult: van het eten van de olijven in je salade tot het wegwerken van die hagedis in de openbare badkamer. Samen zijn jullie niet te stoppen!

2. Het plannen van een goedkoop weekend weg is net spannend als met je beste vriendin op reis gaan

Een van de beste onderdelen van een reis is de planningsfase, en het is des te leuker als je met je beste vriend op reis bent. Ze zullen niet moe worden van je eindeloze reischat, en het is perfect aanvaardbaar om ze om 23.00 uur te bellen met al je dringende en essentiële vragen, zoals welke sandalen je moet nemen. Ideeën verzamelen, Pinterest-inspiratie delen, bikiniwinkelen of gewoon praten over alle verbazingwekkende plaatsen die je wilt bezoeken met je bestie zal je beiden super enthousiast maken voor de komende avonturen.

3. Zelfs in de trein naar London kan leuk zijn

Er bestaat niet zoiets als dode tijd als je met je beste vriendin reist. Zelfs iets wat mogelijk geestdodend is, zoals een treinreis, kan een kans zijn voor hilariteit en avontuur. Het mooie van je beste vriend is dat hij of zij weet hoe hij of zij je aan het lachen kan maken en je urenlang kan vermaken.

koffer kopen vakantie

4. Het inpakken wordt gemakkelijker als je samen reist met goedkope vliegtickets

Als je maar één kleine rugzak hebt voor een stedentrip, kan het een uitdaging zijn om er zelfs de basis in te passen. Het hebben van een reismaatje betekent dat je de saaie praktische dingen zoals adapterpluggen kunt verdelen, wat betekent dat er veel extra ruimte in je rugzak is voor de echt belangrijke dingen zoals een paar schoenen (die je niet nodig hebt).

5. Je bff kent je perfecte foto houding

We weten allemaal dat goede Instagram foto’s minstens 5 pogingen nodig hebben…. op een goede dag! Daarom is het hebben van je beste vriend om een miljoen foto’s van je te maken zonder ongeduldig te worden de perfecte foto, plus ze weten welke van de twee identieke kanten van je gezicht de “beste” kant is.

6. Zij zorgen voor rust

Het mooie van reizen is dat je zoveel interessante nieuwe mensen ontmoet en dat je dagen vol zitten met geweldige avonturen. Het is echter ook belangrijk om rustige dagen te hebben als je een burn-out bij een backpacker wilt voorkomen. Het kan moeilijk zijn om toe te geven aan mensen die je net hebt ontmoet dat je een hele dag in een hangmat netflix moet kijken, maar je beste vriend krijgt het en ze zullen er zijn om je popcorn en eindeloze kopjes thee te halen. Het duurt niet lang meer of je bent er klaar voor om je weer samen in je volgende avontuur te storten. Klik hier voor meer informatie over Stedentrips.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *